bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak şu sinyali park yapma olayına benımde el atmam lazım yunusemrede varmıdır portakal ampul falan iç aydınlatmayı da beyaz led istiyorum

burak şu sinyali park yapma olayına benımde el atmam lazım yunusemrede varmıdır portakal ampul falan iç aydınlatmayı da beyaz led istiyorum

portakal ampul biraz zor bulunuyordu ama Burak eminim bulur :) bu arada Amerikan Park lar TUV den gecmiyor hatırlatayım dedim

İç aydınlatma için sadece ampül mü değişecek yoksa başka bir olayı varmı, bende yapsam fena olmayacak

iç ampul değiştiririz abi sinyaller de park olarak yanacak mı burak o modulle yunusemre ticarette varmıdır

bu arada ben bikaç şey yaptım arabaya jvc avx900 double aldım arka kapılara bir takım mid koydum eibach 3,5mm yay taktım şimdi carbon aldım panjur aynalar ve kapı direklerinin ortasını kaplayacagım başka bişeye gerek yok

iç ampul değiştiririz abi sinyaller de park olarak yanacak mı burak o modulle yunusemre ticarette varmıdır
vıdeoda ne görduysen aynısı oluyor yunus eörede yok kanka ıstnabulda arkadas yapıyor benımkıde aynı böyle ;)
bu arada ben bikaç şey yaptım arabaya jvc avx900 double aldım arka kapılara bir takım mid koydum eibach 3,5mm yay taktım şimdi carbon aldım panjur aynalar ve kapı direklerinin ortasını kaplayacagım başka bişeye gerek yok
carbon kablama apchı ışı ırmsher panjur bak keyfıne :D

iyi akşamlar

Geri