şafak 24
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak şu sinyali park yapma olayına benımde el atmam lazım yunusemrede varmıdır portakal ampul falan iç aydınlatmayı da beyaz led istiyorum
kanka ampule gerek yok amerıkan modulu var 50 tl orjınal gıbı tuvde capraz sekılde camurluk sınyalı yanarsa gecmıyor ama bu modulde hersey normal ışlevını saglıyorburak şu sinyali park yapma olayına benımde el atmam lazım yunusemrede varmıdır portakal ampul falan iç aydınlatmayı da beyaz led istiyorum
vıdeoda ne görduysen aynısı oluyor yunus eörede yok kanka ıstnabulda arkadas yapıyor benımkıde aynı böyleiç ampul değiştiririz abi sinyaller de park olarak yanacak mı burak o modulle yunusemre ticarette varmıdır
carbon kablama apchı ışı ırmsher panjur bak keyfınebu arada ben bikaç şey yaptım arabaya jvc avx900 double aldım arka kapılara bir takım mid koydum eibach 3,5mm yay taktım şimdi carbon aldım panjur aynalar ve kapı direklerinin ortasını kaplayacagım başka bişeye gerek yok