Sigarayı bıraktııımmmmmmmm.. (Şarkı sözü sadece. )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın sedatlara baskın yapmayı düşünüyodum eğer gelirsem ararımsabah varsa gelmek ısteyen otosansıte gelsın modlancaz
sedatlar yok galıba memet ıstanbulda fuarda cagırdılar clıoyu göturdu carsamba gunu sedatta cumartesı gıdıcek dıye bılıyorum ama dukkanda olabılır belkı akşama gıder ıstanbula gelırsen haberlesırız eskı muayne ıstasyonun caddesındeyız tokıye dogru gelırsen görursun fıbercedeyarın sedatlara baskın yapmayı düşünüyodum eğer gelirsem ararım
fiberciyi biliyorum da sedat daha bugün aradı mehmet de buralardaymış geziyo dedisedatlar yok galıba memet ıstanbulda fuarda cagırdılar clıoyu göturdu carsamba gunu sedatta cumartesı gıdıcek dıye bılıyorum ama dukkanda olabılır belkı akşama gıder ıstanbula gelırsen haberlesırız eskı muayne ıstasyonun caddesındeyız tokıye dogru gelırsen görursun fıbercede
salı gunu ugardıgımda carsamba gıdecegını soylemıstı ama naptı bılmıyorum aracı fuara hazırlıyodu bende dıyom bu eksoz sesı bı yerden tanıdık standdı hazırdı pazar gunu orda olması lazım o kadar ugrastııfiberciyi biliyorum da sedat daha bugün aradı mehmet de buralardaymış geziyo dedi
bugün akşamüstü aradılar işte sedat burdaydı. mehmet nerde diye sorduğumda o da buralarda gezip duruyo hala asker modundan çıkamadı dedisalı gunu ugardıgımda carsamba gıdecegını soylemıstı ama naptı bılmıyorum aracı fuara hazırlıyodu bende dıyom bu eksoz sesı bı yerden tanıdık standdı hazırdı pazar gunu orda olması lazım o kadar ugrastıı
sedattın burda olması lnormal memet gıtme asamasında yoksa ıkısıde gıtse baba mokoko yapcak ondan hahahabugün akşamüstü aradılar işte sedat burdaydı. mehmet nerde diye sorduğumda o da buralarda gezip duruyo hala asker modundan çıkamadı dedi
valla baboş ikisini de çarmıha gerersedattın burda olması lnormal memet gıtme asamasında yoksa ıkısıde gıtse baba mokoko yapcak ondan hahaha