29 mayısta tuning show a aracını sokmak isteyen olursa bana başvursun cüzi bi miktar karşılığında yerini hazırlatayım hemen benim fiesta yetişirse bikaç bişey yapıp sokabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı fıesta ne zaman gelıyooo29 mayısta tuning show a aracını sokmak isteyen olursa bana başvursun cüzi bi miktar karşılığında yerini hazırlatayım hemen benim fiesta yetişirse bikaç bişey yapıp sokabilirim
20 mayıs gibi bayide olması öngörülüyo hacı eğer öyle olursa yetişebilir ama biraz gecikirse bu sene show biraz zorhacı fıesta ne zaman gelıyooo
aga bensız bulusmayın beaaaaaklımda kardesım
yuzyuze geldıkmı konusuruz yıne
corsanın resımlerı guncellendı
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=78856
tolga bu 40 yanaklar cukura gırdımı yarılır kalır bee hacı20 mayıs gibi bayide olması öngörülüyo hacı eğer öyle olursa yetişebilir ama biraz gecikirse bu sene show biraz zor
valla ben kullandım yarılmadı kırılmadı hacı bende kırılmadıysa hiç kırılmaztolga bu 40 yanaklar cukura gırdımı yarılır kalır bee hacı
hahahaha shov amaclı takarım ısrar etme hahavalla ben kullandım yarılmadı kırılmadı hacı bende kırılmadıysa hiç kırılmaz