benım hosuma gıtmıyo pek ızmır ankarada aynı benım ıcın ıstanbulu hıc sevmıyım rahat edemıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım hosuma gıtmıyo pek ızmır ankarada aynı benım ıcın ıstanbulu hıc sevmıyım rahat edemıyorum
ankarayla izmiri bir tutulmazzz izmir gibi diyar bulunmazzzbenım hosuma gıtmıyo pek ızmır ankarada aynı benım ıcın ıstanbulu hıc sevmıyım rahat edemıyorum
kartalda ev vardı bı ara ben alısamadım bujıva hayatı bıze gelmez bursadan sonra gıtcegım yer toprak harbıden yaşanmaz başka yerde
Burak abi nereyi seviyosun sen ?
İstanbul sevilmez mi yaaa.
gel bursadaki aynı şartlarını izmirde de vercez desinler hemen şu saniye basıp giderim bursadankartalda ev vardı bı ara ben alısamadım bujıva hayatı bıze gelmez bursadan sonra gıtcegım yer toprak harbıden yaşanmaz başka yerde
benım ıs meselesı vardı alı ağada olsa gıtcektım ızmıre kısmet ışlerı olursa gene gıderım ızmıre sorun degıl benım ıcıngel bursadaki aynı şartlarını izmirde de vercez desinler hemen şu saniye basıp giderim bursadan
şşşşşşşşşşşşşşşşşş,
biiiirrrrrrrrrr,
ikkkkkkkiiiiiiiiii,
üüüççççççççççççççççççç,
bursaaaaaaaa geleyrum
alın size boşanma sebebi
şşşşşşşşşşşşşşşşşş,
biiiirrrrrrrrrr,
ikkkkkkkiiiiiiiiii,
üüüççççççççççççççççççç,
bursaaaaaaaa geleyrum
alın size boşanma sebebi