aynen abi 7 mayıs saat 20.00 de kapalı kale arkasında görüşmek üzere Sadece bekliyoruz!!!Kapalı kale arkası 25 tl bizim mekan :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen abi 7 mayıs saat 20.00 de kapalı kale arkasında görüşmek üzere Sadece bekliyoruz!!!Kapalı kale arkası 25 tl bizim mekan :good:
Günaydın Bursa Hayırlı işler
Kimi bekliyorsunuz benimi?
Hem niye size 25 bize 60 tl ? Nerede adalet..
Eywallah :good:Abi gel seni kapalı kale arkasına alalım, forman benden hadi,
gelin abi şehrimizin takımını destekleyelim, ne var istanbul takımlarında ?
Sehir olarak futbolu yaşamak var, inanınca destekleyince bak nasıl şampiyon olduk, herkes inanırsa neden Barcelona gibi olmayalım?Türkiye denince herkes BURSASPOR u hatırlasın.Yok ben sadece üç büyükleri tutarım nasılsa başarı garanti, hersene şampiyonluga oynuyoruz derseniz, destekleyin Bursa da her sene şampiyonluga oynasın.Bursa da yükselsin avrupada başarı kazansın, neden UEFA da CL de final hayal etmesin.Ama önce bizim hayal etmemiz lazım...
:good:+1963... altına imzamı atarım abicim....Abi gel seni kapalı kale arkasına alalım, forman benden hadi,
gelin abi şehrimizin takımını destekleyelim, ne var istanbul takımlarında ?
Sehir olarak futbolu yaşamak var, inanınca destekleyince bak nasıl şampiyon olduk, herkes inanırsa neden Barcelona gibi olmayalım?Türkiye denince herkes BURSASPOR u hatırlasın.Yok ben sadece üç büyükleri tutarım nasılsa başarı garanti, hersene şampiyonluga oynuyoruz derseniz, destekleyin Bursa da her sene şampiyonluga oynasın.Bursa da yükselsin avrupada başarı kazansın, neden UEFA da CL de final hayal etmesin.Ama önce bizim hayal etmemiz lazım...
abi açık kale de 60 tl bursa taraftarlarına. bu arada bu sabah bilet almaya gittim biletler satışa çıktı daha bana sıra gelmeden 45-50 dk da kapalı kale arkası bitti maratondan güç bela alabildim biletimi saat 1 gibi. maraton da tükenmek üzereydi. muhteşem bi atmosfer olucak.....