bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç iptal...
Hem Beşiktaş seyircisini stada kabul et, hem de güvenlik sağlayama, hiç yakışmadı ...:(

bursa ıntakımı aldı boşver hajı ıyı olmadı ben dıyom nıye bukadar ambulans gecıyor

ben bu kadar haysiyetsiz bi polis topluluğu ve emniyet görmedim hayatım boyunca. yazıklar olsun be kendi takımımızın maçına giderken joplarla biber gazlarıyla karşılandık saatlerce biber gazı yedik stada alınmadık. kimse taraftar suçlu demesin olayların başlangıç noktasındaydım. maraton girişleri önünde arkadaşlarla gayet güzel bi şekilde laflarken bjkliler geliyo dendi ve herkes merinosa doğru yürümeye başladı ama kimseye bi saldırı falan yok sadece aşağıya doğru yürünüyo. birden biber gazı bombaları yağmaya başladı üzerimize, panzerlerden tazyikli su gelmeye başladı. saatlerce tüm sokaklar panzerler tarafından kapatıldı ve üzerimize biber gazı yağdı. üstüne biber gazı yağan insanların öyle boş boş durması beklenemez heralde. saat 8 de maç var ve polis saat 7.30 da stad etrafında biber gazı yağdırıyo insanları stada yaklaştırmıyo. bu mudur güvenlik bu mudur insanlık? haysiyetsiz herifler!!! istanbul medyası da öyle bir yansıtmış ki taraftarlar durup dururken polise saldırdı gibi göstermeye çalışıyolar. daha ortada rakip takım ve taraftarı yokken kime saldırabiliriz?.. bir de maç ertelenmemiş iptal edilmiş ne alaka? stad içinde veya dışında 1 bjkli futbolcu veya taraftarının kılına dokunulmuş mu? hayatımız oyun olmuş oyun....:mad:

Lanet olsun böyle güvenliğe ! Kendi şehrinin takımının taraftarına bir suçu olmadığı hâlde jopla vuran,biber gazı atan mahalle arasına sıkıştırıp joplayan,panzerlerle ıslatan,etrafımıza biber gazlarından çember oluşturup kaçmamızı engelleyip bizi kovalayan daha sonra aşağıdan gelin diye bağıran polislerin hepsini Allah bildiği gibi yapsın ! Ortalıkta hiç bir şey yokken bunu yapan polisler kim bilir BJK'liler stada gelselerdi bize ne tür eziyet uygulayacaklardı çok merak ediyorum !

yazıklar olsun böyle emniyete:mad: deplasmana gidince bursa taraftarına saldırılır onu geçtim kendi şehrimizde kendi takımımızın maçına girerken kendi polisimiz demeye dilim varmıyo ordaki insanlıktan nasibini alamamış polis topluluğu tarafından saldırıya uğruyoruz... yazıklar olsun inşallah sizin çocuklarınız bunların 10 katını yaşar ahlaksız herifler....

burak siyasi bir olay var kısaca pkk gibimi geldi. kimse polis ile böyle bir duruma gelmek istemez yani. ortada bjkde yok zaten

Geri