bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mavi ile Combo OPC olur , bomba gibi olur, yap beyaz gitsin mustafa ya, canavar gibi olsun :good:
Bursaya gelirsin araya bir yeşil atarız ohh kebap :kop::kop:

abi siyah beyaz gelmek lazım bursaya :)

aslında düşündüğümüzü yapsaydık :)

benim arabaya çarşı bursaya karşı yazıp stadın önüne bırakmam gerekiyordu :)

26 lira alırdım en azından hahahah

Bursa piyasasında tık yok, valideye corsa almadan evvel çok arandım ama bir tane eş dost arabası çıkmadı, gittik sıradan bir tane corsa b yuzuncu yıl aldık ...

Bursadan araba almak çok zahmetli temiz çıkmıyor..Galericiye gidiyorsun tanıdık bile olsa seni kazıklamaya çalışıyor..Satarken senin arabadan kötüsü yok Alırken Altın kaplama Mercedes alıyorsun sanki...
Oto Pazarın durumuda vahim hep galericiler hep fahiş fiyatlar..

bızım bınada komsumuz cevık kuvette calısıyor ış ıcabı göreve gıtmış samsuna babamı arıyor acılleyetten arabamı sattım akrabamız eskısehırde hastenede yatıyor para lazım dıye samsunda oldugum ıcın banka ıslemı yapamadımacıl arabayı sattım adama 27500 anlastık benı arıyor devrem 2700 olurmu sonra bıdaha arıyor 2600 olurmu ben hep olur dıyorum para lazım dıye en son aradı 2600tl olurmu bu araba ön camurluk ön kaput boyalı falan böyle alamam bızım abı de gerı getır arabayı gerek kalmadı ben parayı halletım sımdı senı bı abıyle bulusturcam babam ıcın dıyor kaportacıya gıttcegınız arabada boyle bırsey varmı dıye neyse pederle kaportacıya gıdıyolar adam demış bu arabada hıc bırsey yok kım dedı dıye böyle adam kıppkırmızı oldu neyse adamdan almış peder arabayı sagı soluna bakıp gene polıs arkadaş bırsey deme telefondan dıyor babama babam zor tutmuş kendını yenı 50 bınde dızel araba bu paraya bulmussun bıde halen ılerı gerı konusuyosun arabasının orası boyle oyle dıyosun dıye neyse aldık arabayı gerı mıllete ıyılık yaramaz fazla kımsenın ışınede karısmıycan en yakın arkadasın bıle camur yapıyor en temız arabada bıle :)

Geri