iyi haftasonu gençler... 1 aylık bel ağrısı nedeniyle bugün doktora gittim ve bu yaşta bel fıtığı olduğumu öğrendim bel ağrısı çok kötü allah kimseye vermesin....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi haftasonu gençler... 1 aylık bel ağrısı nedeniyle bugün doktora gittim ve bu yaşta bel fıtığı olduğumu öğrendim bel ağrısı çok kötü allah kimseye vermesin....
arif abiyi bıraktığım anı diyosun sanırım abi tamirdji diye biyere bıraktım onu. valla bi şşşşttt pişşştt yapsaydın dururdum bu arada teşekkür ederim abi bakalım bi dünya ilaç verdi doktor durumlar ne olcak. 1 hafta sonra tamamen geçmezse başka bişeyler bakarız ama hiç de iyi durmuyo ağrının sol bacağını da etkilemesi iyi bi işaret değil dedi doktor...Geçmiş Olsun Tolga
Akşamüstü 16.00 sıraları K.Sanayide yanımdan geçtin.Ben bayraktarda arabayı yıkatıyordum, sen bayraktarın karşısında durup bir arkadaşı indirdin sonra devam ettin arabayla.Dükkana ugracayacaktim ama işim uzadi.Başka sefere inşallah
kendını kolluycan tolga fazla agır dengesız seyler kaldırmıycan ayakkabını baglarken bıle yere esıt comelerek gıyıncen en basıtı fazla yormuycan kendınıiyi haftasonu gençler... 1 aylık bel ağrısı nedeniyle bugün doktora gittim ve bu yaşta bel fıtığı olduğumu öğrendim bel ağrısı çok kötü allah kimseye vermesin....
arkadaşla alışveriş yapmıcanbızım bınada komsumuz cevık kuvette calısıyor ış ıcabı göreve gıtmış samsuna babamı arıyor acılleyetten arabamı sattım akrabamız eskısehırde hastenede yatıyor para lazım dıye samsunda oldugum ıcın banka ıslemı yapamadımacıl arabayı sattım adama 27500 anlastık benı arıyor devrem 2700 olurmu sonra bıdaha arıyor 2600 olurmu ben hep olur dıyorum para lazım dıye en son aradı 2600tl olurmu bu araba ön camurluk ön kaput boyalı falan böyle alamam bızım abı de gerı getır arabayı gerek kalmadı ben parayı halletım sımdı senı bı abıyle bulusturcam babam ıcın dıyor kaportacıya gıttcegınız arabada boyle bırsey varmı dıye neyse pederle kaportacıya gıdıyolar adam demış bu arabada hıc bırsey yok kım dedı dıye böyle adam kıppkırmızı oldu neyse adamdan almış peder arabayı sagı soluna bakıp gene polıs arkadaş bırsey deme telefondan dıyor babama babam zor tutmuş kendını yenı 50 bınde dızel araba bu paraya bulmussun bıde halen ılerı gerı konusuyosun arabasının orası boyle oyle dıyosun dıye neyse aldık arabayı gerı mıllete ıyılık yaramaz fazla kımsenın ışınede karısmıycan en yakın arkadasın bıle camur yapıyor en temız arabada bıle
germany style yapalım benıde bekle beraber alalım bende alcam artık jantlar benım mıladını doldurdubirgün buluşup bana jant alalım, hala beğenipte almayı beceremedim