plakayı bende yıllardır istiyorum ama polis söküp elimize verdikten sonra bi anlamı kalmaz diye cesaret edemiyorumŞimdi bagaj üstü spoiler düşünüyorum sırada o var. APP Plakada istiyorum aslında ama bakalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
plakayı bende yıllardır istiyorum ama polis söküp elimize verdikten sonra bi anlamı kalmaz diye cesaret edemiyorumŞimdi bagaj üstü spoiler düşünüyorum sırada o var. APP Plakada istiyorum aslında ama bakalım...
plakayı bende yıllardır istiyorum ama polis söküp elimize verdikten sonra bi anlamı kalmaz diye cesaret edemiyorum
cakma app yaparız
polıs alamaz
aynen abicim bende zaten onlardan yeterince oldu devamı gelirse 3 sene çalışmam gerekir hepsini ödemek içinBide yanında makbuz veriyolar galiba.
aynen abicim bende zaten onlardan yeterince oldu devamı gelirse 3 sene çalışmam gerekir hepsini ödemek için
Bende yok daha ama bu filmlerle gezerken olucak gibi duruyo.
valla artık polisler orasına hiç bakmıyo benim arkadaş 2007 BMW Z4 ile baya bi ceza yediGariban arabasi degil durdurmazlar pek
Rahat ol sen, başka dikkat çekici bir haraketin yoksa, kimse filmlerden sorun çıkarmaz.Amaaa gece geç vakitlerde özlüce de tur atarsan durum farklı tabi