bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın bursa dağda oturduğum için kamyoneti aşağı indirmem bayağı zaman aldı kazasız belasız indirdim aman dikkatli olun araç kullanırken herkese hayırlı cumalar ...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

akşam bursaya gelicem, yol durumları nedir? gece de yağmaya devam ederse yarın sorun olur anca diye düşünüyorum ama şimdi de yollar kötüyse akşam bursa işini iptal edicem

arkadaşlar merhaba,

akşam bursaya gelicem, yol durumları nedir? gece de yağmaya devam ederse yarın sorun olur anca diye düşünüyorum ama şimdi de yollar kötüyse akşam bursa işini iptal edicem
abi şu an ara yollar kapalı ancak ana yolları bilmiyorum kar hala yağıyo ve yarın sabaha kadar da yağıcakmış heralde gece şiddetini daha da arttırır diye düşünüyorum... bende yarın sabah istanbula gidicem nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum:)

abi şu an ara yollar kapalı ancak ana yolları bilmiyorum kar hala yağıyo ve yarın sabaha kadar da yağıcakmış heralde gece şiddetini daha da arttırır diye düşünüyorum... bende yarın sabah istanbula gidicem nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum:)

Saolasın Tolga, akşam 6 yı bekleyip son yotumları alacağız artık:) Senin de yolun açık olsun, dikkatli ol.

Geri