bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ara sokaklarda yerler tutmuş vaziyette akşama şiddetini arttırcağını söyledi tv'de gece 2 civarları başladı kar arada yavaşladı ama hiç durmadan yağıyor.Araba bu halde

Saolasın Tolga, akşam 6 yı bekleyip son yotumları alacağız artık:) Senin de yolun açık olsun, dikkatli ol.
önemli değil abicim ben kendi aracımla değil otobüsle gidicem o yüzden biraz daha rahat bi yolculuk olucak ama böyle havalarda otobüs şöförlerinden de korkmuyo değilim:D gündüz gelcek olsan gel derdim ama bence iyice araştırmadan yola çıkma abi böyle havalarda gece yolculuğu çok riskli kar olmasa bile buz olur, okuldan prof. bi hocamız dün akşam izmire giderken balıkesir de yoldan çıkıp şarampole uçmuş kar olmamasına rağmen yerlerde gizli buz varmış....

cumadan sonra arabayla cıktım trafık felc mahalle kar tutmus cuma pazarına rampa ınmek gözum kesmedı ıyı yagıyodu sımdı acıldı yol bıraz dıkkatlı olmak lazım sılgı gevşemış dun ınegole gıderken baya yagmur vardı bugun baktım sılmıyor sag sılgı 13 anahtarla sıkıştırdım :D

şuanda ana yolları acık bi sıkıntı yok ama ara yollar sıkıntılı dikkatli olmaz lazım ...

ara yollarda buz yapmış arabadan karları ılk attıgımda camlar buz tutmustu dıkkatlı olmak lazım

10 gün boyunca aralıklı olarak kar yağışının devam ediceği söyleniyo. bide pazartesiden itibaren sibirya soğukları geliyomuş gündüz sıcaklıkları bile -3,-5 civarında olucakmış anlaşılan her yer buz olucak hafif kar yağsa bile yağdığı gibi kalıcak....

10 gün boyunca aralıklı olarak kar yağışının devam ediceği söyleniyo. bide pazartesiden itibaren sibirya soğukları geliyomuş gündüz sıcaklıkları bile -3,-5 civarında olucakmış anlaşılan her yer buz olucak hafif kar yağsa bile yağdığı gibi kalıcak....

evet haberlerde bende duymuştum, bu akşamdan sonra pek zorunlu olmadıkça araba kullanmamak lazım.

carsambaya kadar kar yagıslıymıs soguklar gelıyor tolganın dedıgı gıbı

Geri