oyle ulu orta soylerlesek ıyılık degıl gosterıs yapmıs oluruz ıylık olmaz yuzunu vurmus gıbı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide 2008 model 3.16 olması lazım sanırım abi tanıdık bi galeride. 50bin civarı bi rakam istiyolardı sanırım araç manuel vitesti.. eğer istersen öğrenebilirim.....
abi bi markanın yetkili bayisi ve servisi oldukları için insanlara güvenilir izlenimi veriyorlar o yüzden 2.el satışı çok iyi yapıyolar. bayisi oldukları markayı 2.el satarken güvence vermek adına ellerinde tutuyolar anlıcağın şu ana kadar mağdur ettikleri kimseyi duymadım ancak bu yapmıcakları anlamına da gelmiyor. ordan araç alsanız bile mutlaka aracı servise bi gösterin derim. çünkü bazen ufak tefek eksikleri olan araçları ucuza alıp kendi servislerinde ufak kaporta-boya işlerini hallederek güzel paralara sattıklarını biliyorum.... yakında o tarz yerlerde 2.el araç satışı tamamen yasaklanıcak ben o zaman görücem onları otokoop yönetimi araç bayilerine yönelik dava açtı ve davayı kazandılar gibi birşey. çünkü otokoop harici bi yerde 2.el araç alım satımı yapmak yasak...Bir tane bulduk şimdilik bakalım aksilik olursa aklımdasın arıyacağım seni..
Birde bu ceketçileri soracağım sana bunlar neyin nesidir..fiyatları otokoptan bile yüksek ama acayip bir sürkülasyon var..
Abi 3.16 almayin okasa 3.16 kaldirmiyor en az 3.18i alin benden size tavsiye
abi bi markanın yetkili bayisi ve servisi oldukları için insanlara güvenilir izlenimi veriyorlar o yüzden 2.el satışı çok iyi yapıyolar. bayisi oldukları markayı 2.el satarken güvence vermek adına ellerinde tutuyolar anlıcağın şu ana kadar mağdur ettikleri kimseyi duymadım ancak bu yapmıcakları anlamına da gelmiyor. ordan araç alsanız bile mutlaka aracı servise bi gösterin derim. çünkü bazen ufak tefek eksikleri olan araçları ucuza alıp kendi servislerinde ufak kaporta-boya işlerini hallederek güzel paralara sattıklarını biliyorum.... yakında o tarz yerlerde 2.el araç satışı tamamen yasaklanıcak ben o zaman görücem onları otokoop yönetimi araç bayilerine yönelik dava açtı ve davayı kazandılar gibi birşey. çünkü otokoop harici bi yerde 2.el araç alım satımı yapmak yasak...