Buluşma günleri vs eskide kaldı artık bana göre. Zaten görüşenler yine görüşüyor tekrar toplanmak için ek çaba sarf eden pek olmaz diye düşünüyorum. Eskiden hiç kimse birbirini tanımıyordu forumdan haberleşip toplanıyorduk artık o şekilde olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında kıtle buyuk fazla arkadaş var kımı işten dolayı kımıde musaıt olmuyor kımılerıde artık evlı barklı yenge salmıyor
Doğru kitle çok çok büyük ve foruma üye olmayıp da araçlarını modlayan çok kişi var..Acaba forumlardan daha yoğun online başka bir foruma mı takılıyorlar?
Davetiye bastırıp gördüğümüz opelin sileceğine yapıştırsak desek ki şu gün şurada toplanıyoruz ücretsiz araç temizleme t-shirt ve araç kokusu dağıtılacak sadece opellere özel diye yazsak...Nilüfer Belediyesi ne yaptırsak olur aslında osmangazi ya da büyükşehir e de Allah rızasız için diye talepte bulunsak olur mu ?
gercekten güzel fikir aslında şu silecege koyma olayı
Bu arada Çıgır abi gecen akşam balkondaydım benim aracın önünden gectin ama sanırım görmedin Corsayada masallah bu arada..