bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özledim bursayı be:(

en güzeli kartvizit bastıracaksın, kapı camlarına sıkıştıracaksın. Herkes gelmiyor böyle organizasyona, sıkılıyor millet :) Bu arada bana internetten silecek tavsiyesi verecek olan bir el atsın.

orjınal taktırdım bosch marka cam gıbı sılıyor muz sılgılerı tavsıye etmıyorum ömrü kısa hemde ıyı sılmıyor

Olur Saner Abi ;D bu arada silecek alacaksan eğer internetten, silecek paketinin içeriğini öğrenmelisin....Her ikisini de büyük gönderiyorlar sığmıyor ön cama..Ayrıca senin araçta arka camda da silecek var Saner Abi; onu da değiştir bence..Burak abi muz alma bosch al demiş ama ben de muz aldım, inanılmaz sessiz..cam silerken zerre ses çıkmıyor ve çok da randımanlı..Tabi ömrünü bilmiyorum şu an..

Olur Saner Abi ;D bu arada silecek alacaksan eğer internetten, silecek paketinin içeriğini öğrenmelisin....Her ikisini de büyük gönderiyorlar sığmıyor ön cama..Ayrıca senin araçta arka camda da silecek var Saner Abi; onu da değiştir bence..Burak abi muz alma bosch al demiş ama ben de muz aldım, inanılmaz sessiz..cam silerken zerre ses çıkmıyor ve çok da randımanlı..Tabi ömrünü bilmiyorum şu an..
evet ılk zamanlarda güzel oluyor sorun yok 2,3 ay geçerse başlıyor ses yapmaya uyuz oluyorum kardesım uzun ömürlü degıl ondan dedım

:good: hak veriyorum Burak Abi :rakir: ne olduğu belli değil markası da zaten..Herşey made in chine olduğu için bunun da önemi yok aslında ama ömrü açısından uzun vadeli olacağını ben de sanmıyorum

bosch marka muz sılgıler varmış bana hıc deng gelmedı onlarda pahalıymış dedıler orjınal taktırdım şımdı güzel oldu orjınal gıbısı yok :)

Geri