bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrb yusuf ben buttimden tekstille uğraşıyorum yolu düşen arkadaşları beklerim

yusuf özcan

once su resmı kaldırsan dıyorum memurum dıyorsun yakısıyormu
bülent abi o eskilerden kalma bi resim forumdaki arkadaşlar bi tebessüm etsin diye koydum.. iş hayatımdaki resmimide koyarım bi gün :)

yusuf kardeşim hoşgeldin sende bursa katılımcılarının arasına.. yusuf sizin ordan çok geliyolar bizim şubeye sende geliyomusun hiç garajlardaki halkbankasına ben ordayım çek senet işin olursa beklerim kardeş..

ilk olarak isteğinize gelirsek;

Bu şekilde her şehire özel bir başlık açmamız malesef söz konusu değildir...
sizler forumda LAF LAFI AÇIYOR başlığında bu tarz bir başlık açıp; aynı şehirden arkadaşlarınızla muhabbet edebilir, orgnazasyon için gerekli katılımı sağladığınıza inanırsanız bize bildirirsiniz...

Bizde seve seve AKTİVİTELER başlığında size özel bir başlık açarız....

Konunun gidişatına bakarak, konuyu LAF LAFI AÇIYOR ana başlığına taşıyorum...

tmm engin bey kusura bakmayın.. iyi niyetimizin farkındasınızdır eminim ki.. yardımcı olduğunuz için saolun..

merhaba görkem arkadaşım bende bursa gemlikte oturuyorum.. gefco adında bir firmada peugeot ve cıtroen marka araçların ithalat ve ihracatına bakıyorum gemlik limanlarında. işiniz düşerse yardımcı olabilirim...

buluşma olayıda çok güsel bir düşünce yeterki org.yapmadan bir hafta önce haberimiz olsun yeterli olur...

kenan limana değilde orda bi kokoreçci warmış oraya gelecem bi ara adını bilmiyorum ama çok iyiymiş kokoreci arkadaş çok öwüyor.. hawalar az daha ısınsın bi toplanıp mangal yaparız katılım olursa:)

her zaman için beklerim .... zaten mangalda liman ofiste hazır bekler......

bende beklerim bursaya yolun düşerse uğra kardeş bi çayımızı iç.. kredi fln işin olursada düşünürsen uğra bankaya yardımcı olmaya çalışırım..

Geri