bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman bu başlığı güncel tutalım, bursadan ve yakınlarından fuara gelmek ve tanışmak isteyen olursa bir organizasyon yapabiliriz. 5 nisan c.tesi yada 6 nisan pazar tarihlerinden birisi seçilebilir?

Olabilir, istanbulda olmazsam seve seve gelirim.

ne güzel arkadaşlar bu başlık altında sizleri görmek.. bütün bursadan katılanları bu başlık altına toplayalım.. fuar aktivitesi çok güzel olur..sonra dahada güzel aktiviteler yaparız belki.. mesela haftalık halısaha maçları falan az değiliz bu forumda bunun farkına waralım yeter..

nihat abi senin yerini söylemen iyi olmadı şimdi as merkeze girince sana uğramadan çıkmaz kimse :) bide bu fuar işi güzel olur ama zaman olarak hafta içi akşamını seçsek nasıl olur?

5 nisan uyar ;) kafkas taxi 16T0534 saygılar...

nihat abi senin yerini söylemen iyi olmadı şimdi as merkeze girince sana uğramadan çıkmaz kimse :) bide bu fuar işi güzel olur ama zaman olarak hafta içi akşamını seçsek nasıl olur?

her zaman

zaman sıkıntısı olan arkadaşlara göre şekil alalım.
kararlaştırın,ben uyarım.

ben geldim :) arkadaşlar fuar dışında şöyle bi mudanya tirilye veya miside bi gokart yapsak daha bomba olmaz mı? :) herkes bilir fuarda bilinen araçların dışında bişey olmadığı için çok haz almıyorum gitmekten :)

evet arkadaşlar autoshow fuarı bencede çok güsel bir olay 5 nisan cumartesi günüde gayet güsel bir tarih ....
herkez bir an önce kararını versin ve bu hafta sonuna kadar saat ve tarih konusunda netlik kazanalım .....

ben geldim :) arkadaşlar fuar dışında şöyle bi mudanya tirilye veya miside bi gokart yapsak daha bomba olmaz mı? :) herkes bilir fuarda bilinen araçların dışında bişey olmadığı için çok haz almıyorum gitmekten :)

hoşgeldin..

bi fuar yapalım devamı gelir

yaz uzun...

yaw bu haksızlık amaaaaa.......... ben bi araya toplanalım dedim bana ters bi zamanı seçiyosunuz:):) walla ben gelmeden buluşursanız gelir hepinizin arabasını çizerim :):):)

Geri