bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok kanka ayıp ediosun yha.! ßursada Olupta Gelmemek Size Karşı büyük ayıp olur.. ;) :D

Manyak Oldu olmasınada tırstım ßi an PC gitti die:D :D Nese ßen şu Kartla Oyunun İcabına ßakayım ßi nasıl resetler undercoverda:s

Manyak Oldu olmasınada tırstım ßi an PC gitti die:D :D Nese ßen şu Kartla Oyunun İcabına ßakayım ßi nasıl resetler undercoverda:s
he ılla şansızlıgımız olucak ya :cry::cry::cry:undercoverda:s
ulan ınternett ustunde dekı lavuk eger delıkanlıysan dısarda goruselım basıt ucuz oyunlara gerek yok zorun varsa gelll

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... hava tahmin raporları pazar kar var diyor..:) herkes gelirken bagajına zincirini koysun gelsin..:)

haykam bursa görüşmek üzere...

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... hava tahmin raporları pazar kar var diyor..:) herkes gelirken bagajına zincirini koysun gelsin..:)

haykam bursa görüşmek üzere...

Benimde telefona mesaj geldi kar yağışlı diye,nasıl olacak acaba hava merak ediyorum. :)
Bir de ne yapacağımızı buluşuncamı kararlaştıracağız?

Diyorumki Pazar Günü Toplandıktan Sonra Kent Meydanında Sinemaya Gidelim.! Recep İvedik 2 Seanslara Şimdi ßakıcam.!:D(ßen gittim ama ßidaa giderim:D:)

Diyorumki Pazar Günü Toplandıktan Sonra Kent Meydanında Sinemaya Gidelim.! Recep İvedik 2 Seanslara Şimdi ßakıcam.!:D(ßen gittim ama ßidaa giderim:D:)

bence sohbet edip tanışabileceğimiz bi ortam olmasında fayda var...mesela Emre'nin dediğiğ gibi as merkezde çayımızı içip sohbet edebilir ek olarak bowling maçı yapabiliriz...

Aslında ßende onu düşündm :D As Merkeze Gidip Nihat Aßiye ßirde ßaskın Yapardık.!:D

Geri