bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abii yapma ya kar yagarsa bızım iş sakat :kop::kop::kop:
bırı zıncırmı dedı :D:D ben arbaya cok buyuk konusmuyumde zıncır takmam bı askerde taktım sıvıl hayatta zıncır den nefret ederım :D:D:D:D:D
herkes bı yerlere gıtmek ıstıyo anladıgıma göre kafasına göre herkes :)

üle deme beyaw zincir takmanın da güzellikleri var:D:D mesela seni en az 500 liradan kurtarır..:D nasıl mı..kar lastiği almak zorunda kalmazssın...:):D

bu arada anladığım kadarıyla herkes as merkes konusunda hemfikir gibi...eee işte opelcilerin farkı darda olandan desteğimizi esirgemiyoruz...:D Nihat abimizi yalnız bırakmıyoruz...haydee kim tutar sizi....

Ama bide şu var..ya Nihat abi; beyler bende ailedenim sizler misafirimsiniz derde bizden hesap almazssa...:D:D:D

bu arada beyler ben yeşilyaylada oturuyorum....bana yakın oturan var ve buluşmaya gelmek isteyipte aracı olmayan varsa aramızda ben alabilirim...bilginize...

abi kar oldu sulu kar :D hiç bişey kalmadı zincire gerek yok :D durduk yere masraf çıkmasın bende zincir yok zaten artık yarın hava nasıl kısmet :D şansımıza:D

üle deme beyaw zincir takmanın da güzellikleri var:D:D mesela seni en az 500 liradan kurtarır..:D nasıl mı..kar lastiği almak zorunda kalmazssın...:):D

bu arada anladığım kadarıyla herkes as merkes konusunda hemfikir gibi...eee işte opelcilerin farkı darda olandan desteğimizi esirgemiyoruz...:D Nihat abimizi yalnız bırakmıyoruz...haydee kim tutar sizi....

Ama bide şu var..ya Nihat abi; beyler bende ailedenim sizler misafirimsiniz derde bizden hesap almazssa...:D:D:D
50 yanak lastık yarılırsa ve jant cızılırse 1500 ytlden olmaktan ıyıdır :D:D

Asmerkeze gidelim o zaman n'apalım.:D
Buluşma yeri aynımı? Gerçi Burak abiyle gelicezde ne bileyim bilgimiz olsun en azından.:D

GÜNCEEEEEL! YOKMU BAŞKA GELEN?

Güncel Liste:

1.Berker
2.Ahmet
3.Faik
4.Emre
5.Batuhan
6.Burak
7.Yılmaz
8.Emre
9.Görkem
10.Burak(bK)
11.Erman
12.Kenan

görkem-burak-ahmet üçlüsünden selammm.. tekiri kowalıyoz bakalım sabaha yetişcez organizasyona.. ewliler kıskanmasın :p

bakalım yarın arkadaşlar recep ivediğe bilet almazlarsa inşallah bende gelicem

Geri