- Konuyu Başlatan
- #3,371
burak aradım adamları ama yok diyo gt yapalım diyo.. dedim yok abi ben o olmazsa başka istemiyorm.. kısmet deilmiş kardeşim sağlık olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet beyaz kapı kolu nerden buldun bi takım daha bulabilirsen bende talip olabilirim
xenon konusuna gelince kısalarda 1.5 senedir uzunlarda da 1sene fln oldu takalı daha sorun yaşamadım 1yıl daha garantisi devam ediyo dedigim gibi tek sorun ilk ısınma problemi ama soguk hali bile öndeki adamın anlamasına yetiyo denedigimiz kadarıyla.
işte aramişlar bulamaişlar ki pederi aradılar korkudan babam pazartesı dukkana baskın yaptiiburak aradım adamları ama yok diyo gt yapalım diyo.. dedim yok abi ben o olmazsa başka istemiyorm.. kısmet deilmiş kardeşim sağlık olsun..
Burak abi,Görkem abi,Ahmet abi..
Ya haftasonu bi fotoğraf çekelim abi ya Mesuuut nasıl ortaksın sen destek çıksana lan?
haftasonu çalişmaya başladınız o zaman normala dönuyo gıbı organıze sanayii iyi bakalimabim ben hafta sonu çalışcam büyük ihtimalle çalışmassan burak abini ziyarete gelcem zaten görüşürüz o zaman
haftasonu çalişmaya başladınız o zaman normala dönuyo gıbı organıze sanayii iyi bakalim
Cux O Numara ßaßamın =))kocum rahat ol numaranda guzelmiş 69 69
byd 69 paso baglar altında pıyasa yapıyo ne iş
mesutt da tosun gıbı olmüş iyi kosturdum gecen hafta sızı bı aşgi bı yukarii
abim ben hafta sonu çalışcam büyük ihtimalle çalışmassan burak abini ziyarete gelcem zaten görüşürüz o zaman
sorarsan haberim olsun elimde bi adet cd tamponu bi takımda sis farı var sıfır olarak hem onları değerlendirmiş olurum..
ayrıca abdullah su alma problemiyle ilgili aklıma ön camın alt kısmından fln bi yerden kaçırıyo olabilecegi aklıma geliyo