Yediririm Olm O Pırasayı sana
Aramak zormu geliyo olm? Babamın yanındayım diyosun oradan 2 dk. arayıp Görkem abi yokmuş deseydin bende işimi iptal etmezdimi değilmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediririm Olm O Pırasayı sana
SLm arkadaşlar yaklaşık bir ay önce 96 model opel vectra gls aldım. bazı sorunları var burada özel servisler var askeri personel olduğum için kafadan iki kat fiyat söylüyolar.
aracımı yıkadıktan sonra sürücü kısmında pedalların olduğu yer döşeme ıslanıyor
cam kapanacakken tekrar kendiliğinden aşağı iniyo
devir ve kilometre saatleri bazı zamanlar çalışmıyo bu arızaların sebepleri nelerdir ve tahmini tamirat masrafı ne kadar dır? yardımcı olursanız sevinirim
uzunlardakı zenonu sıslere takarsan olur ilerdeyok abi niye yanlış anlıyayım geçenlerde gece saati sanayiden çıkıyoruz amca ogluna verdim arabayı bende onunkine geçtim dedim arkadan bana sellektör at hem soguk haliyle hemde ısınmış haliyle soğuk hali bile gayet güzel anlaşılıyo öndeki arabada yolda flnda sellektör atınca atlıyo millet saga ama sırf uzunlar içiin konuştugumuz gibi bi kit bulursam bende alıp denemek isterim şu an üzerinde olanlarıda orjinal sis farı almıştım onların içine takarım
kocum rahat ol numaranda guzelmiş 69 69Aßi Pırasa Mırasa Ayıp Oluo.! Kul Hatasız Olmaz ikinizin Adıda ßurak Napayım Yani
lan hamsi aslında ben pazartesi yanına gittım nevar ne yok dıye babam tembi etti yap cocugun işini parasi olmassa sonra verırı bızım üşak dedi abi kalıbı arayoz bugun pederi aradi 3 gundur kalıbı arıyoz bulamıyoz dedı uzuldum dedım abı bul birseyler yap ona benzer bırsey yaparız dedi i 500 kalıbını bulamişş babam tabı ıyıce kaykıldı rüşit abıye hamsi bı ara gell gıdelımslm millet..