enguzelii yapmişin kardeşimii bende ne olsun canım sıkıldı aldım 3bira oturuyorum
benımde farlar bı yapmaya oturduk pederle aksam 8 den gece 1 kadar ya mahh oldum eller tutmuyo hep mastik oldu ellerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enguzelii yapmişin kardeşimii bende ne olsun canım sıkıldı aldım 3bira oturuyorum
ya bu mercekler megan2 nın sonara taktık orası kolayda farı acma kapama bı dert tek sol farı yaptık da yarında sag farı yapıcaz mercekte kalıte bellı edıyo kendınıbilirim gıcık bi iştir honda için bizde çok ugraşmıştık ama aydınlatman 10numara olur
aynenabi nası açtın farı saç kurutma ile mi?
onuda aldım tanıdıgımız bı abimız den neolur ne olmaz cok etkılı erıtıyo namusuzsuzısı tabancası bulabilirsen daha rahat edersin saç kurutmadan çok daha az üüflüyo ama daha etkili.
sılıkon degıll mastık elıme bulaşti cam ıcın ozel bır malzeme gavur malı yabancı marka elımden cıkmadı 1 saat ovaladım gene yok insallah sorunsuz şekılde olurda angellerın ledlerınıde degıstım beyaz yaptım sol bıttı kaldı sag of ofewet aynı noktaya tutmamak lazım ben eski bi far üzerinde deneyip sonra kendi farlarımı açmıştım sorun yaşamadım birde kapatırken dahada dikkat lazım ufacık bi delik kalsa buhar yapıyo namussuzlar