bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ıyı eylenmişiniz tuu kacırdım :D:D
suprız yapıcaktım gelıcektım telefon geldı mısafırım vardı aksam bıdahakıne insallah ;)

bursa yine sakin bir akşam yaşıyor nerdesiniz beyler herkes kendisini sokaklara mı attı nedir? bu arada benim arabaya yay almaya karar verdim buluşmada yaşadığım eziklikten dolayı :D orjinal jantları değiştirmeden önlere 6 arkalara 4 cm voghland düşünüyorum photoshop tan anlayan arkadaşlarımız varsa rica etsem bi çalışma yapabilirler mi? iyi kötü eleştirilerinizde benim için önemli paylaşın lütfen....

iyi akşamlar bursaa buluşmadan sonra narlıya yazlıga geçtim daha yeni döndüm gemlik'e
kardeşim yay konusuna gelince orj. amortisörle 6cm pek tavsiye edilmiyo 3.5-4cm civarı en ideali hem konforun düşmez hemde çamurluk-lastik arası gayet güzel kapanır

günaydın arkadaşlar karting çok eğlenceliydi gelen arkadaşlarla iyi eğlendik gelmeyenler çok şey kaçırdı aauheuahe söyleyin bana karting arabasında 2 teker yapan var mı aranızda :D :D fotoları yarın eklerim inş.:D
he bide köprü çıkışı izmir yolunda uzadık haydarla sonucu o söölesin(haydar 1,3 benim araba)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar karting çok eğlenceliydi gelen arkadaşlarla iyi eğlendik gelmeyenler çok şey kaçırdı aauheuahe söyleyin bana karting arabasında 2 teker yapan var mı aranızda :D :D fotoları yarın eklerim inş.:D
he bide köprü çıkışı izmir yolunda uzadık haydarla sonucu o söölesin(haydar 1,3 benim araba)
baba benim arabada çakma benzinli (gazlı) :)

egr sorunu

arkadaşlar ben bursada egr valfini iptal ettirebileceğim bir yer varmı.tanıdığınız usta varsa bi adres verebilirmisiniz. teşekkürler

Geri