erman benım tamırcım var onumara ıscılıgı var bence yayları kestırelım kardesım ögrencı adamsın bence gırme 300 400 cok para bu zamandakısmet valla sercan ya bende vogland düşüyorum bakalım para ayarlarsam hiç maceraya girmeden voghland alırım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erman benım tamırcım var onumara ıscılıgı var bence yayları kestırelım kardesım ögrencı adamsın bence gırme 300 400 cok para bu zamandakısmet valla sercan ya bende vogland düşüyorum bakalım para ayarlarsam hiç maceraya girmeden voghland alırım...
abi 270 e aldım FK marka hatta sende gördün yaydan sonra arabaya bindin diğer spor yaylarla aynısac jantları verırdık jantları aldıgımız yerede fatıh abı vefat ettı sebahattın abı dukkanı devır ettmıs baskasına benımde yenı haberım oldu ugrayınca haber aldım
tolga almış elıf tunnıgten kiredı kartıyla ıstersen ondan bılgı all 250 ne almış dımı tolga bır bılgı versene
şimdi baktım vectra b için FK 330 tl yazıyo sitesinde....slm millet.. tolga yaylarda fiyat sabit mi?
sercan beşyoldaki altay oto cam a uğradım bi fiyat alim die 70 e tawana çekeriz dedi..
tawana malı alcagına yayları kestır daha ıyıslm millet.. tolga yaylarda fiyat sabit mi?
sercan beşyoldaki altay oto cam a uğradım bi fiyat alim die 70 e tawana çekeriz dedi..
abi kadın taktı delikanlım falan filan diğer saygı değer sarışın ablamız olsaydı daha iyi olurdutawana malı alcagına yayları kestır daha ıyı
fk yay mubarek cok guzell ya arabayı tek kişi bınsem 3,5 basarım bende ama konfor kalmıyo işte gup gup 106 gıbı kafa sallıyo
saygı deger ablamız sıgortacıydı galıbatolgaya taktı kafayı yakışlıklı sıgarımı yakarmısın haha aklıma gelıyor gulmekten alamıyom kendımı ya
tawana malı alcagına yayları kestır daha ıyı
fk yay mubarek cok guzell ya arabayı tek kişi bınsem 3,5 basarım bende ama konfor kalmıyo işte gup gup 106 gıbı kafa sallıyo
saygı deger ablamız sıgortacıydı galıbatolgaya taktı kafayı yakışlıklı sıgarımı yakarmısın haha aklıma gelıyor gulmekten alamıyom kendımı ya
slm millet.. tolga yaylarda fiyat sabit mi?
abi ablalar iyiydi ama kadın psikopat ya plakana aldım bana artistlik yaparsan polise veririm diyo tuh bak görüyon mu ablamın plakaya bakmıştım unuttumfk 3,5 arabayı cok guzel gösterdı ablalar bıle farkettıı arabanın yerle bır oldugunu
ne ablalar dı onlar işkence paso sıgara yaktırdılar yakıslı cocuga