bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iş konusu tamamdır gıbı pazartesı sözleşme yapıcaktık yetısydii 12 ye kadar saglık raporu ıle sabıka kaydı kaldı

aynen pasoo mesai varmiş zor yanı yuzumu görmek :D
ahmet kardesım sende bır kara ver gelcıenmı gelmıcenmı kac gundur beklıyorum :D:D
gercı anneanen hastaydı gecmıiş olsun kardesım allah acıl şıfalar versın

aynen pasoo mesai varmiş zor yanı yuzumu görmek :D
ahmet kardesım sende bır kara ver gelcıenmı gelmıcenmı kac gundur beklıyorum :D:D
gercı anneanen hastaydı gecmıiş olsun kardesım allah acıl şıfalar versın

yavv sorma burak bugünlerde canım sıkkın biraz çıkmadım biryere kusuruma bakma sanada gelcem dedim gelemedim ama aklımdasın ali amcamın mangalının tadı hala damağımda :) gelcem ama bu sefer ben seni mangala götürcem..

Hayırlısı olsun Burak, neresi oldu ? Kola mı yoksa başka yermi ?
provos major skt ye yonlendırdı kalıte kontrolcu olarak basılıcam kısmetse pazartesı kalan işlemlerı halletmem lazım sabıka kaydıyla saglık raporu kaldı kısmetse baslıcam bı aksılık olmazsa tesekkur ederım berker abı;)

yavv sorma burak bugünlerde canım sıkkın biraz çıkmadım biryere kusuruma bakma sanada gelcem dedim gelemedim ama aklımdasın ali amcamın mangalının tadı hala damağımda :) gelcem ama bu sefer ben seni mangala götürcem..
başka zaman ozaman ınsallah gorusuruz;)

provos major skt ye yonlendırdı kalıte kontrolcu olarak basılıcam kısmetse pazartesı kalan işlemlerı halletmem lazım sabıka kaydıyla saglık raporu kaldı kısmetse baslıcam bı aksılık olmazsa tesekkur ederım berker abı;)

keşke major skt ile çalıstıgımız zaman orda olsaydın kıyak olur valla :) ayrıca hayırlı olsun ...

Geri