bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hastaneden gelıyom yeraltı parka gırerkene koruma demırıne vurdum kırıldı spoyler ya demırleri sol köseye cattık boysii solmuş gözukmuyor bagırdım cagırdım görevlılere boyattırın yada cıkartırın demırlerı gözukmuyor dedım bız bişe yapamayız dedı adamlar emir kuluyuz abı gecmiş olsun dedı cıktım geldım :mad::mad:

sökturdum lanet olsun spoylerının gecmışine dedım cıkartıım :(

geçmiş olsun kardeşim.. tahmin edebiliyorum o anda millete nasıl bağırdığını:)

eyvallah sagol kardesım sınırlerım tepeme cıkmıstı her allahın gunu hastanedeyım bısey olmadı ya nedıyım bunada şukur hep şukur yarabıı sukur:confused:

iyi geceler bursa:

bişey sorcam ya..arabamla bir çukura girdim..manifold ile egzost bağlantısının üstünde sac koruma varya o resmen yırtıldı...rica etsem bursada onu uygun olarak yaptıracağım yer varmıdır..bir yardımcı olunuz..

dostum eksozcuya gıdecen bı baktır o senı yonlendırırde kartel koruma yokmu ya vectrada

selam bursalı arkadaşlar,

iki hafta önce busadaydım, setbaşından heykele doğru giderken önüme koyu lacivert bi calibra denk geldi, arkadaş çok temiz bakmış sanırım yenide boyanmış arkadaşı tebrik ederim

bi aksilik olmaz ise bu gece bursaya doğru yola çıkıyorum... haftasonu bursadayım,
cumartesi abimin düğünü var, pazar günü öğleden sonra vakit olursa görüşmek isterim...gece de izmire dönüş olacak.. pazar günü 7-8 gibi ayrılacağım..

Geri