bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ramazandan önce, bir pazar günü , ögleden sonra şöyle, dag yolu, dere kenarı filan bir mekan olsa, ooff süper olur, hadi beyler, 9 Agustos veya 16 Agustos için herkes fikir yazsın, piknik gibi, mangal organizasyonu, mesai durumlarınız, işleri, düğün dernekleri ona göre planlayalım, herkese uyacaksa liste yaparız..
Haydi Bursa action bekliyorum sizden,
Burak,Ahmet,Faik,Görkem,Mesut (ve Burak),Haydar,Emre (ler),Batuhan,Aydın,Turgay,Tolga,Yasin,Yılmaz,Sercan,Macit,Erman,Eray.. ve şimdi aklıma gelmeyen herkes, lutfen fikir belirtiniz

( Şuraya baksanıza ya kafadan 20 kişi isim yazdım :) ne kalabalıkmışız ya, neredesiniz millet :) )
valla abi çok büyük bi aksilik olmazsa ben her zaman herşeye hazırım:D:D

vardıyeme uyarsa problem yok berker abı tabı agustos ayii ne olcagını sımdıden kestırmek cok uzun ara belkı fabrıka tatıle gırerse ben memlekete gıtmeyı dusunuyorum ama dersenıikı bu pazar kartıng yapalım bana uyar pazar sabahı gece cıkıcam iştem 5,6 saaat yatsam yeter :D
burak abi irtibatı koparmayalım kayboldun ortalıktan:p

hıç sorma yarasa modundayim :D bu akşam son iş gunum olması lazım cumartesı sabahı cıkıp ta pazartesı öglen 2 vardıyeye gelıcem hesapta ama cumartesı gecesı buyuk ıhtımalle mesaı yazmıslarsa pazar sabahı cıkıs olucak ve buda benım pazar gunumun bıtmesi demek :D

hıç sorma yarasa modundayim :D bu akşam son iş gunum olması lazım cumartesı sabahı cıkıp ta pazartesı öglen 2 vardıyeye gelıcem hesapta ama cumartesı gecesı buyuk ıhtımalle mesaı yazmıslarsa pazar sabahı cıkıs olucak ve buda benım pazar gunumun bıtmesi demek :D
abi iş yok iş yok diye bağırıp duruyodun al işte sana iş:D

Geri