hayırlı olsun emreben askere gidiyorum berker abi ağustos 10 civarında askerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun emreben askere gidiyorum berker abi ağustos 10 civarında askerim
mesut ıinsan ziyanii senii yaşiyomusunGünaydın..
ßursa Toplanalımda ßi Mangal Yapalım (ALKOLSÜZ...!)
Organize Olalım ßi ya Hadi...
valla abi çok büyük bi aksilik olmazsa ben her zaman herşeye hazırımRamazandan önce, bir pazar günü , ögleden sonra şöyle, dag yolu, dere kenarı filan bir mekan olsa, ooff süper olur, hadi beyler, 9 Agustos veya 16 Agustos için herkes fikir yazsın, piknik gibi, mangal organizasyonu, mesai durumlarınız, işleri, düğün dernekleri ona göre planlayalım, herkese uyacaksa liste yaparız..
Haydi Bursa action bekliyorum sizden,
Burak,Ahmet,Faik,Görkem,Mesut (ve Burak),Haydar,Emre (ler),Batuhan,Aydın,Turgay,Tolga,Yasin,Yılmaz,Sercan,Macit,Erman,Eray.. ve şimdi aklıma gelmeyen herkes, lutfen fikir belirtiniz
( Şuraya baksanıza ya kafadan 20 kişi isim yazdım ne kalabalıkmışız ya, neredesiniz millet )
burak abi irtibatı koparmayalım kayboldun ortalıktanvardıyeme uyarsa problem yok berker abı tabı agustos ayii ne olcagını sımdıden kestırmek cok uzun ara belkı fabrıka tatıle gırerse ben memlekete gıtmeyı dusunuyorum ama dersenıikı bu pazar kartıng yapalım bana uyar pazar sabahı gece cıkıcam iştem 5,6 saaat yatsam yeter
dun gödum arabayı bimin önune cekmışler dı arabayı herhalde alısverıs yapıyodunuz sabah işten cıkmıstım emek köyde işim vardi mınıbusle öglen mahhellde gecerken gördumEvet İş Güç İşte ßuluşamıyoruz Pek
abi iş yok iş yok diye bağırıp duruyodun al işte sana işhıç sorma yarasa modundayim bu akşam son iş gunum olması lazım cumartesı sabahı cıkıp ta pazartesı öglen 2 vardıyeye gelıcem hesapta ama cumartesı gecesı buyuk ıhtımalle mesaı yazmıslarsa pazar sabahı cıkıs olucak ve buda benım pazar gunumun bıtmesi demek