bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaz gectım şimdılık hesap kıtap yaptım cıkamadım işin ıcınden :confused:
şimdılık ön dıskler degıstık orjınal balata sı mevcut alişma zamanı ıcersınde abs gec gecıyor anladımkı aynadanmış kampanaları tekrar torna tutturduk öncekı tornalama işlemı yaptırmıstık usta begenmedı tekrar yaptırdık para kalmadıgından balatasını degısemedım önumuzdekı ay balatasını degısecem ve gergı kayişi ve bılyası degıstım motor sesizleşti resmen islik yapıyodu acıl degısmesı lazımmış osman abı degıstı sag olsun motor takozlarını hepsını degısecem kafama takıldı motor sarsıyor zaten bır tanesi gıdık catlamiş :rolleyes:
anlıcan ugrsaşiyoz bmv yolu gözukuyor;)

madem bmw almayı düşünüyorsun da neden sürekli masraf yapıyorsun astraya kardeşim sat gitsin eğer gerçekten satarsan bu yaptığın masraflar sana değil alan adama yarıcak

madem bmw almayı düşünüyorsun da neden sürekli masraf yapıyorsun astraya kardeşim sat gitsin eğer gerçekten satarsan bu yaptığın masraflar sana değil alan adama yarıcak
sende bılıyosun opell yap yap bı yerden su koyu verıyor kafam göre cıhaz bulursam takas yapıcam gecen peşin para verdıler vermedım cok ıstedıler
20 bın verdı ben yok dedım ;)
takas daha mantıklı bana göre audi a4 bmv 3,20 ci pasat 20 tdi merso e 200 araştırıyorum bıladerı gelsın ona göre planim var;)

Geri