hayırlı olsunbu arada bende artık site için önemli bi şahıs oldum yeni üyelikten kurtulup bronz üye oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsunbu arada bende artık site için önemli bi şahıs oldum yeni üyelikten kurtulup bronz üye oldum
hıc sorma 2,950 ındırdıler göz boyadılar aradan zman gecmedı lpg yede ustelık zam yaptı p..ben arabaya binmekten artık vazgeçtim benzine yine zam gelmiş 3.19 tl olmuş
vaz gectım şimdılık hesap kıtap yaptım cıkamadım işin ıcınden
şimdılık ön dıskler degıstık orjınal balata sı mevcut alişma zamanı ıcersınde abs gec gecıyor anladımkı aynadanmış kampanaları tekrar torna tutturduk öncekı tornalama işlemı yaptırmıstık usta begenmedı tekrar yaptırdık para kalmadıgından balatasını degısemedım önumuzdekı ay balatasını degısecem ve gergı kayişi ve bılyası degıstım motor sesizleşti resmen islik yapıyodu acıl degısmesı lazımmış osman abı degıstı sag olsun motor takozlarını hepsını degısecem kafama takıldı motor sarsıyor zaten bır tanesi gıdık catlamiş
anlıcan ugrsaşiyoz bmv yolu gözukuyor
sende bılıyosun opell yap yap bı yerden su koyu verıyor kafam göre cıhaz bulursam takas yapıcam gecen peşin para verdıler vermedım cok ıstedılermadem bmw almayı düşünüyorsun da neden sürekli masraf yapıyorsun astraya kardeşim sat gitsin eğer gerçekten satarsan bu yaptığın masraflar sana değil alan adama yarıcak