bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Bursa, Burak kolay gelsin, senin iyi bir elektrikçin vardı yanlış hatırlamıyorsam bana detayını pm atarmısın,şerit led ile kapı altı aydınlatması düşünüyorum, onda malzeme bulunuyormu , ayrıca stebel/ferrari korna, Bursa da hesaplı kimden buluruz, montaj röle dahil kaça patlar yorumu olan varmı

bilgisi önerisi olan arkadaş varsa yazsın lütfen

Selam Bursa, Burak kolay gelsin, senin iyi bir elektrikçin vardı yanlış hatırlamıyorsam bana detayını pm atarmısın,şerit led ile kapı altı aydınlatması düşünüyorum, onda malzeme bulunuyormu , ayrıca stebel/ferrari korna, Bursa da hesaplı kimden buluruz, montaj röle dahil kaça patlar yorumu olan varmı

bilgisi önerisi olan arkadaş varsa yazsın lütfen
abı 2 vardıye olmassaydım beraber gıderdık alırdık malzemelerı :rolleyes:
abı ben sana hesaplı alırım benım adıma ledler uyguna alırım toptancım var benı görse yeter elektırıkcım ayni şekılde :D
kafanı yorma berker abı sen onları alındı say :D
sabahları boş oluyorum ögleden sonra 3 de servıse bınmem gerekıyor

abı 2 vardıye olmassaydım beraber gıderdık alırdık malzemelerı :rolleyes:
abı ben sana hesaplı alırım benım adıma ledler uyguna alırım toptancım var benı görse yeter elektırıkcım ayni şekılde :D
kafanı yorma berker abı sen onları alındı say :D
sabahları boş oluyorum ögleden sonra 3 de servıse bınmem gerekıyor

Eyvallah Burak, ilgine teşekkür ederim.Bu yazdıklarını görmeden pm atmışım, o zaman şöyle yapalım.Ben önümüzdeki hafta izne çıkacagım, izin dönüşü, agustos başı malzemeleri alırız,montaj kısmınıda senin elektrikçiye yaptırırız,
2 hafta sonra tekrar program yaparız o zaman,pm den benim cebi atıyorum, haberleşiriz

Eyvallah Burak, ilgine teşekkür ederim.Bu yazdıklarını görmeden pm atmışım, o zaman şöyle yapalım.Ben önümüzdeki hafta izne çıkacagım, izin dönüşü, agustos başı malzemeleri alırız,montaj kısmınıda senin elektrikçiye yaptırırız,
2 hafta sonra tekrar program yaparız o zaman,pm den benim cebi atıyorum, haberleşiriz
tamam abı nasıl dersen oyle olsun ;)

sende bılıyosun opell yap yap bı yerden su koyu verıyor kafam göre cıhaz bulursam takas yapıcam gecen peşin para verdıler vermedım cok ıstedıler
20 bın verdı ben yok dedım ;)
takas daha mantıklı bana göre audi a4 bmv 3,20 ci pasat 20 tdi merso e 200 araştırıyorum bıladerı gelsın ona göre planim var;)

Kafanmı güzeldi:kop::kop:

Geri