abi istanbul-marmaris 75 tl miş bursa-marmaris de 50-60 dır....cami yaptın barı mınaresınıde yap bılet kac para haberın var
edit:50 liraymış abicim....
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi istanbul-marmaris 75 tl miş bursa-marmaris de 50-60 dır....cami yaptın barı mınaresınıde yap bılet kac para haberın var
eyvallah amo dınlerız manıfoltda cay da demlerız 2,0 130hp 3,18 ci 160 hp bmv pıc modelı tabırle ama yenı kasalar bakıyomda temız bulamadım 97 98 99 o ara var m gıydırme paketlı 18 19 lsd kapıyakışır kardeşime ama 20 den aşşağı alma derim olmuşken 6 kafa olsun çalıştırır hırıltı dinleriz
babanı görunce söylıcem cok mu aradı can cuniibu arada burak kaya o arabanın adı ne öyle ya yavv benim böyle arabam olsa adını unuturum çokmu aramışlar bu ismi
eyvallah tolga sagol cekılmez ya 10 saatbide tam 10 saat sürüyomuş....
abi almışken 2000-2001 al da piyasa yapalımeyvallah amo dınlerız manıfoltda cay da demlerız 2,0 130hp 3,18 ci 160 hp bmv pıc modelı tabırle ama yenı kasalar bakıyomda temız bulamadım 97 98 99 o ara var m gıydırme paketlı 18 19 lsd kapı
abi noluyoz sen mi gitcen yoksaeyvallah tolga sagol cekılmez ya 10 saat
kız olayını cözersek astrayıda bulamıcaz gıbıabi almışken 2000-2001 al da piyasa yapalım
vaaayyyy kız olayı çözüme yakın yanikız olayını cözersek astrayıda bulamıcaz gıbı
haftaya bılader gelıyo askerden ben gıdıyom buralardan bır pantolon bır ceket