bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın arkadaşlar burak sat yeni kasa astradan alırsın yaa olmaz mı :D hayırlısı olsun

günaydın arkadaşlar burak sat yeni kasa astradan alırsın yaa olmaz mı :D hayırlısı olsun

Abi aslında ben babama yeni kasa astrayı bekletecektim ama bak şöyle oldu.

Biz Bursa'da bir Qashqai ile anlaştık. Adama dedik tamam alıcaz kaporanı vericez dedik. Tamam dedi adam,bizde Astrayı satılığa çıkardık o sıra işte. Sonra o adam aradı dedi eşimle aram bozuldu arabayı satmıyorum. Haydaa,adama orada bi kaynadık. :D
Sonra bizim arabaya Kırklareli'nden müşteri çıktı ve adam geliyorum arabayı almaya dedi,bişey diyemedik tabi nasıl vazgeçelim.
Adam geldi 15.000'e Astrayı aldı gitti,biz kaldık arabasız. :D
Niyetim yeni Astra'yı bekletmekti ama araba olmayınca ve babam rahatsız olunca yeni araba arayışına geçtik,Honda Civic buldum bi tane kaput boyalı çıktı,2007 A4 bulduk ön taraf komple boyalı çıktı,kazalı yani. Sonra internetten bunu bulduk,yaptık pazarlığımızı telefonda gittik istanbuldan aldık geldik. :D

Hayırlısı Böyleymiş.. :)

hayırlı cumalar bursa
bızım galerıcı abıler vardı temız sordururduk araba sorun degıl yeterkı paran olsun neyse hayırlı olsun ;)

Bu staja başlaması bi dert bitirmesi bi dert ya ! Bu devletin her yerimi böyle offff !!! :mad:

Geri