bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah herkesın kalbıne göre versın favorım 2001 3,18 ci lsd kapi m3 gıydirme off anlatmıyım :D

Selamlar arkadaşlar Burak kardeşim sana araba buldum bir arkadaşım mal karşılığında aldı bu arabayı şimdi satıyor

BMW e36
3.28 ci
97 model
130.000 km
lacivert
cabrio
28000 tl

niyetin varsa kaçırma derim..

Selamlar arkadaşlar Burak kardeşim sana araba buldum bir arkadaşım mal karşılığında aldı bu arabayı şimdi satıyor

BMW e36
3.28 ci
97 model
130.000 km
lacivert
cabrio
28000 tl

burak abiye e46 kasa alcaz abi adamın kafasını karıştırma :)

Son düzenleme:
burak abiye e46 kasa alcaz abi adamın kafasını karıştırma :)

dediğim arabanın e 46 sı 50 milyar biliyorsun demi tolga:)
ayrıca bmw ye binmeye niyetliysen 2.0lt ve yukarısı olmalı kesinlikle yoksa hem bmw tadını alamassın hemde gelir bir tane gtı pejo senin araba kalkana kadar 2 tur atar etrafında basar gider ondan sonra da şahsen kendi adıma konuşuyorum çakar kibridi yakarım ben o arabayı.

BMW e36
3.28 ci
97 model
130.000 km
lacivert
cabrio
28000 tl

hacı bızı aşar vergısı ıyıdır onun ben buldum 3,18 ci 160 hp m3 gıydırme kırmızı temız full lpg lı 96 model 17 bine cabrıo bende ıstıyorum işte kafam kariştı :D
cabrio artık kendıme almam lazım 2 kişilık bılader gelsın bakalım işe koyamda maaşına el koyucam :D:D

96 model spor bir arabadan ne kadar fayda gelir insana onların ekmeğini 75 76 doğumlu fırlatmalar yemiş zamanında sana posası kalmış ne işe yarar o araba başına bela alırsın sakın bulaşma

Geri