bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
temız bakıyorum kanka ınce elıyıp sık dokucam olmassa bu sene seneye artık takas yaparım ılerde bmv alıcam kesın de şimdılık pusudayım bızımkının ekmegını yiyelım bıraz :D

az önce bahsettiğim arabanın evveliyatını biliyorum o yüzden tavsiye ettim sana yoksa normal şartlarda kesinlikle alınmaz

az önce bahsettiğim arabanın evveliyatını biliyorum o yüzden tavsiye ettim sana yoksa normal şartlarda kesinlikle alınmaz
anladım hacı sagol 3,28 delı makına zaten tanıdık almak ıyıdır bence benım aklımda 3,20 gecmıcek sekılde hem vergı hem yakıt yenı kasa cok hoşuma gıdıyor beyaz gri m3 gıydırme cok super yanlız 3,18 ci tavsıye edıyolar bmv pıcıdır cok tutulan modelı pıyasada az ben işe gıder görusmek uzere
mesut klavyemı al yoksa mahheleye gırıs yapma haberın olsun cizerım ;)

dediğim arabanın e 46 sı 50 milyar biliyorsun demi tolga:)
ayrıca bmw ye binmeye niyetliysen 2.0lt ve yukarısı olmalı kesinlikle yoksa hem bmw tadını alamassın hemde gelir bir tane gtı pejo senin araba kalkana kadar 2 tur atar etrafında basar gider ondan sonra da şahsen kendi adıma konuşuyorum çakar kibridi yakarım ben o arabayı.
abi biliyorum haklısın ama o arabanın vergisi ve yakıtı insanın ocağına incir ağacı diker valla:D:D bende de bundan önce pejo gti vardı ama benzini içiyodu hatta benzin değil para yakıyodu makine:)

Geri