bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese selam..

neredeyse 1,5 aydır siteye giremiyorum çünkü askerim.. ve askerliğimi kısa dönem olarak Bursa Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığında yapıyorum..

bugün bayram dolayısıyla çarşı izni verdiler, Gemlik'te dolaşıyorum öyle..

varsa Gemlik'te oturan filan, inşallah tekrar çarşıya çıktığımda görüşmek üzere...
şimdıden hayırlı teskerler gemlıkte oturan sercan dag arkadasımız var görusmek ıstersen ırtabata gecebılırsın daha once nıye soylemedın gemlıkte askerlık yapıyorum dıye :D:D

ya askere gelmeden önce çok girmedim nete alışmayım diye :)

1 aylık acemilik bitti, şimdide yine aynı yerdeyim köpek taburunda :) köpek gezdiriorum hergün.. bugünde ilk çarşı iznime çıktım işte, aklıma geldi çünkü sokakta 2 tane Vectra B gördüm modifiyeli, buraya yazayım dedim Gemlik'te olduğumu..

ya askere gelmeden önce çok girmedim nete alışmayım diye :)

1 aylık acemilik bitti, şimdide yine aynı yerdeyim köpek taburunda :) köpek gezdiriorum hergün.. bugünde ilk çarşı iznime çıktım işte, aklıma geldi çünkü sokakta 2 tane Vectra B gördüm modifiyeli, buraya yazayım dedim Gemlik'te olduğumu..
2 tanesınden bırı sercan işte :D:D
vectrası var b kasa beyaz ;)
ula adamlara bak askerde kopek gezdıyor ohh masallah kebap :kop::kop:

şans artık :) ya turizmciyim ben ne alaka köpek taburu onuda anlamadım ama iyidir yaa..

yavru köpekleri yada damızlıkları veriyorlar, gezdir babam gezdir :)

Kardeş şehir Bursanın ve Bursanın sıcak insanlarının,arkadaşlarımızın ve ailelerin bayramı mübarek olsun :)

Geri