bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyler, Bu arada benim araç malum 3 yaşını geçti, pasta-cila yaptırmak lazım, ufak tefek çiziklerde kaybolsun.Yoksa araba kirli beyaz olacak :) Bu işi hesaplı yapacak tanıdıgı bildigi olan varsa ,paylaşırsa sevinirim.Kolay Gelsin Herkese
abi istersen beşyoldaki meguiars a gidelim konuşalım 2 araca birden indirim yaptırabilirsek iç dış komple temizlik yaptıralım bende boya koruma falan düşünüyorum sen sadece pasta cila dersen onu bilemem

Selam Bursa,

Salı Günü yolda Ahmetle karşılaştık, camdan cama bayramlaştık :)

Herkese Hayırlı İşler

bişey dikkatimi çekti berker abi biz senle yine daha öncede orada karşılaştık bu 2 oldu o zaman ben gazcılardan çıkmıştım sen yine yukardan geliyordun orada bir keramet var galiba abi buluşma zamanı o bölgedemi toplansak acaba diyorum ;):D

bişey dikkatimi çekti berker abi biz senle yine daha öncede orada karşılaştık bu 2 oldu o zaman ben gazcılardan çıkmıştım sen yine yukardan geliyordun orada bir keramet var galiba abi buluşma zamanı o bölgedemi toplansak acaba diyorum ;):D

Evet ya Ahmet 2 dir aynı yerde karşılaşıyoruz, vardır bir hayır :)

Fiyat uygun olursa detaylı iç temizlik bana da uyar, koltuklarda su lekesi gibi lekeler var bende de, ama benim pasta-cila da yaptırmam şart,Autoking detaylı iç temizliğe 99 tl yazmış,Onur Usta bize bir güzellik yapabilse topluca oraya gitsek :)

Arkadaşlar benim arabanın da temizliğe ihtiyacı var....

Evet ya Ahmet 2 dir aynı yerde karşılaşıyoruz, vardır bir hayır :)

Fiyat uygun olursa detaylı iç temizlik bana da uyar, koltuklarda su lekesi gibi lekeler var bende de, ama benim pasta-cila da yaptırmam şart,Autoking detaylı iç temizliğe 99 tl yazmış,Onur Usta bize bir güzellik yapabilse topluca oraya gitsek :)

auto kıng mi aman uzak olsun hiç gerek yok abi

ben meguiars a sorduğumda 250 tl demişti tek araç için ama toplu gidersek yapsa yapsa en fazla 200e iner tahminimce

Faik Selam, 200 tl çok para yahu :) 60-70 tl ye pasta-cila düşünmüştüm ben,Ayrıca iç temizlikte işin içine girerse 300 tl den aşağı çıkamayız

Geri