bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berker abı maşallah guzel oldu da cok sıyah oldu abı trafik te gözukecekmı guneşlı havada gözukur :D

abı resımler gözukmuyor ömer reklama yaptırdın:D:D

Yok ya Ömer reklama yaptırmadım, kısmet değilmiş, yine Beşyol da yanyol da ama başka yere yaptırdım.

abi harika olmuş camla bir bütün gibi duruyor kazasız belasız güle güle kullan
şimdi bunu görünce aklıma bir fikir geldi aynen seninki gibi siyah olsa tam parkların yandığı kısma opelin Z sini kesseler orası kırmızı yansa nasıl olur dicem ama galiba apachi işi olur böyle iyi abicim güle güle kullan :)

Tşk.ler Ahmet

berker abı maşallah guzel oldu da cok sıyah oldu abı trafik te gözukecekmı guneşlı havada gözukur :D

Burak baktım, kırmızı ışıklarda bir sıkıntı yok.Sadece geri vites lambası doğal olarak daha az aydınlatıyor.

Aslında benim amacım sadece dıştaki kırmızı kısmı kaplatmaktı, adam ben kaplayayım, sen istersen o kısmı sökersin dedi,bakalım birkaç gün dursun da olmassa iç kısmın filmini sökerim.Çünkü stop camı beyaz, lambalar kırmızı

Peki sizce böyle mi kalsın yoksa iç taraftaki filmi söküp sadece dış tarafta mı (kırmızı kısmı kapatacak şekilde) film bırakayım ?
stopikili.jpg

Son düzenleme:
günaydınlar herkese hayırl işler berker abi böyle çok güzel olmuş bu hafta sonu bende birşeyler yaptım arabaya jant taktım resim daha cekmedim yakında koyarım resimleri

ıyı ya bosver ömer reklama yaptırmadıgın ıyı oldu berker abı ;)
canın sıkıldıkca sokersın berker abı :D:D

İyi Günler Bursa,

Burak aynen dediğin gibi, sıkılınca sökerim :) :D
Faik resimleri çek de görelim, güle güle kullan bu arada

Geri