bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok isterdim gitmeyi hepberaber olurduk İnşallah kısmetse artık sizi bekliyoruz

Umut her zaman bekleriz, Bursanın 4 mevsimi güzeldir,artık sonbahar geldi kar düşsün Uludaga da bekleriz :)

inşallah geleceğiz,
Berker abi ben bursada okudum, 4senem geçti, şimdi de abim orada çalışıyor, fırsat buldukça gelmeye çalışıyoruz,

Bilirim Bursayı her mevsim yeşil her mevsim güzel... yeni evlendiğimde bir iş fırsatı geçti elime Bursada ama eşimin işi değiştirmesi oraya gelmesi çok zordu. Ve de kendisi İzmir aşığı, dünyaları versen değişmez o yüzden artık fırsat buldukça ziyaret ve gezi amaçlı gidebiliyoruz Bursaya...

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, o güzel şehirde gerçek dostlarımız olduğunu bilmemiz bile yeter...

Günaydın Bursa özledik sizleri, kışa az kaldı.. :D:D yakında geleceğiz ... ama önce sizleri bekliyoruz.... 4 ekim pazar harika bir buluşmamız var... davet ediyoruz hepinizi...
umut pazar gunu gece vardıyesıne baslıcaz ahmetın bıraderle işe gıdıp gelıyoz yenı kanka yaptım kendıme ahmeti şutladım son kullanma zamanı gectı:D:D

görkem senıde ıyı gördum ayi gıbı oldun valla :D
yenı mekanın guzelmiş yenı mekan yenı tatlı insanlar cok guzel valla bana yamuk yaparsan öperim:D:D

bu arada görükle taraflarında kimler var? bizim hatun kazandı üniyi genelde oralardayım bu aralar.

Geri