günaydın beyler...
yaw opelciler maşallah kopmuş beyaw, ama normaldir bikere almanın tadına bakan bidaha almandan vazgeçemiyor, hep daha fazlasını istiyor...
bende taktım bu aralar vw ye ...
sakın bulaşma caddy turbo değişti 3000 tl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
günaydın beyler...
yaw opelciler maşallah kopmuş beyaw, ama normaldir bikere almanın tadına bakan bidaha almandan vazgeçemiyor, hep daha fazlasını istiyor...
faık ben yaptırırım ozaman nedeyım hacı sana 150 olmaz 125 140 100 olur telefonla bırsey dıyemem yuz yuze görusmem lazım ruşıt abıyle benım tanıdık dıcemonu okudum ondan sonra dedim zaten pahalıya gelecek o yüzden rışite mi yaptırayım dedim arkadaşım bana 150 dedi sen gitsen sana daha uygun bi fiyat verir mi onu diyorum
ne cadey si boşver sanzımanları ve turbo hep problemlı wv nın sıfır alıcaksan bırsey dıyemem garantısı var sonuctagünaydın beyler...
ya ne kaşı ne gözu ahmet ya sen arka spoylerı bıle cıkarmam lazım gızlı gızlı gece ya arabayı bozuyor farların ıcını sıyah boyatmak lazım yada angell aye şart herhalde kaşınıyon sen anadıgım kadarıylaburak banada kaş yaptıralım kanka
hacı 1-2 haftaya kadar gidelim ben sana dönerim bu konuyla ilgilifaık ben yaptırırım ozaman nedeyım hacı sana 150 olmaz 125 140 100 olur telefonla bırsey dıyemem yuz yuze görusmem lazım ruşıt abıyle benım tanıdık dıcem