bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) çok güzel bir seçim on numara araba ama sıfır alıp garantisi bitmeden satılık kağıdını yapıştırmak kaydıyla güzel
şanzuman arızası çıktı arabada komple şanzuman değişti doğuş otoda 13 milyar masraf
Allah tan garantisi vardı ve biliyorsun Ww klasik arızası şanzumandır..

aynen dediğin gibi kronik sorun diyorlar şanzıman için ama şimdilerde yeni nesiller geliştirilmiş sorunlar çöülmüş diyorlar ama , durumu en iyi kullanan bilir tabi..

gerçi ikinci tercihim de honda civic, aslında hatunun ilk benim ikinci tercihim :) kısmet tabi şimdilik emektar opelimize devam, bebişimizi bi alalım kucağımıza ondan sonra fikirler nasıl olur bakıcaz duruma...

aynen dediğin gibi kronik sorun diyorlar şanzıman için ama şimdilerde yeni nesiller geliştirilmiş sorunlar çöülmüş diyorlar ama , durumu en iyi kullanan bilir tabi..

gerçi ikinci tercihim de honda civic, aslında hatunun ilk benim ikinci tercihim :) kısmet tabi şimdilik emektar opelimize devam, bebişimizi bi alalım kucağımıza ondan sonra fikirler nasıl olur bakıcaz duruma...

dediğim araba yeni nesil zaten 2008 model :D:D

bu arada yeğen ne zaman dünyaya geliyor kısmetse??

hayırlı pazarlar
bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk meger kac gundur taş dusuruyosmusum anlamadım gece sancı tutunca anladım :(
acill doldurmuşlar saglık meslek lısesındekı genc hemsıre adaylarını kasap ya deneme tahtası olduk :(

Son düzenleme:
Geri