dediğim araba yeni nesil zaten 2008 model
bu arada yeğen ne zaman dünyaya geliyor kısmetse??
kısmetse mart sonu gibi aramızda olucak inşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğim araba yeni nesil zaten 2008 model
bu arada yeğen ne zaman dünyaya geliyor kısmetse??
hayırlı pazarlar
bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk meger kac gundur taş dusuruyosmusum anlamadım gece sancı tutunca anladım
acill doldurmuşlar saglık meslek lısesındekı genc hemsıre adaylarını kasap ya deneme tahtası olduk
geçmiş olsun kerdeş...bol bol su içmeye devam et bir süre daha...ama arada birada içebilirsin.. taşa iyi geliyor hemen atıyor...
aynen stajerler bir acayip oluyor, geçen hafta kızılayın kan kampayası vardı bizim fabrikaya geldiler, ben de bağış yaptım...kanı verdim hemşire bir damla numune alıp kan grubuma baktı ve "A+ beyefendi dedi" bende ""aaaa ne güzel yıllardır hiç değişmemiş ""dedim ve aldığım cvp üzerine işte o an koptuk diyer yataktakilerle beraber... kız ne desin""kan grubunuz değişmezki beyefendi hep aynı kalır"" baktım bozuldu çıktı gitti, çıkışta baktım revirin önünde sigara içiyor...
hayırlı pazarlar
bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk meger kac gundur taş dusuruyosmusum anlamadım gece sancı tutunca anladım
acill doldurmuşlar saglık meslek lısesındekı genc hemsıre adaylarını kasap ya deneme tahtası olduk
berker abı senın stopları sıyahını satıyor arkadaş ılgılenırsin dıye ekledım
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=51064
ıyı senle konusşmuşlar berker abı bana caktılar anında ııgneyı dunyam şaştı kendıme gelemedım ardındanda 2 ıgne ayaga felc geldı 1saat yuruyemedım ic camaşiırımdan pantolana kadar kan olmuş eve gelınce farkkettım kasap yageçmiş olsun kerdeş...bol bol su içmeye devam et bir süre daha...ama arada birada içebilirsin.. taşa iyi geliyor hemen atıyor...
aynen stajerler bir acayip oluyor, geçen hafta kızılayın kan kampayası vardı bizim fabrikaya geldiler, ben de bağış yaptım...kanı verdim hemşire bir damla numune alıp kan grubuma baktı ve "A+ beyefendi dedi" bende ""aaaa ne güzel yıllardır hiç değişmemiş ""dedim ve aldığım cvp üzerine işte o an koptuk diyer yataktakilerle beraber... kız ne desin""kan grubunuz değişmezki beyefendi hep aynı kalır"" baktım bozuldu çıktı gitti, çıkışta baktım revirin önünde sigara içiyor...
hıcde öle olmuyor kamiş bı yandan bobrek bı yandan agrı cekılecek dert degılatın ölümü arpadan olsun be koçum..
nedemessın ugraşmaksa böyle ugraşmassın faıkgünaydın hayırlı işler herkese burak ne güzel işte uğraşıyo hemşireler senınle
şansına satılmış hemen abıSagol Burak, ilanı görmüştüm de ilgilenene kadar satılmış olsun zaten ben 20 tl halletmiştim stopları, bozulursa yeniden çektiririz
İyi Haftalar Bursa