bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:kop::kop::kop: Hâlâ Bursadayımmmmm... Bi gidemedim. :p :kop::kop: Pazar gününe buluşma ayarlayalım bence herkes müsaitse...

slm Berker, geçen hafta aldım ben de...aynen lassa snoways-era 185/60/15.. 131tl, bosch indirimli 6 taksit...şimdilik yağmurlu havada birkaç rampa denemsi yaptım maşallah sorun yok kedi gibi tırmandırıyo arabayı, bakalım karda neler olacak...

Hayırlı olsun Yılmaz, merak etme karda ıslak ta yol tutuşun 10 numara olacak, bu paraya bu kadar ekstra güvenlik bence değer :good: istersen uludaga dogru bir uzan,yengeme bakacak ta sucuk ekmek ısmarlarsın, ama kar biraz daha biriksin o zaman daha keyifli oluyor,herkes durmuş zincir le ugrasıyor sen tıkır tıkır gecip gidiyorsun yanlarından.Gecen Uludag buluşmasında arkadaşlar gördü, corsa ile jeeplere sol çektim :)

Hayırlı olsun Yılmaz, merak etme karda ıslak ta yol tutuşun 10 numara olacak, bu paraya bu kadar ekstra güvenlik bence değer :good: istersen uludaga dogru bir uzan,yengeme bakacak ta sucuk ekmek ısmarlarsın, ama kar biraz daha biriksin o zaman daha keyifli oluyor,herkes durmuş zincir le ugrasıyor sen tıkır tıkır gecip gidiyorsun yanlarından.Gecen Uludag buluşmasında arkadaşlar gördü, corsa ile jeeplere sol çektim :)
abı bırak zıncırı kar lastıgı bılem yok bızde :D:D
bızımkı yazlık anca yazın cıkar uludaga:D:D

abı bırak zıncırı kar lastıgı bılem yok bızde :D:D
bızımkı yazlık anca yazın cıkar uludaga:D:D

Zincir zor iş Burak, tak çıkar, ellerin kirlenir,üşürsün, jantların çizilir oooo kim ugrasacak :) tak kışlıkları bak keyfine, hem kışın farklı yazın farklı otomobil kullanıyormuş gibi hissediyorsun, tebdili mekan oluyor :)

Mesela ben bana uygun ölçüyü 175/70/13 kışlıkların takımını opelim.net den 150 tl ye aldım, çok az yürümüş yeni lastikdi, 6 ay da bir de lastikçiye selam verip 15-20 tl veriyorum, o mutlu ben mutlu :)
bu ölçünün sıfırı takım 320 gibi, 14 ler 360 , 15 ler 400 gibi, tavsiye ederim herkese, hem yazlık lastikleri dinlendiriyorsun hem kışları güvenle geziyorsun, hersey bir yana Burak biliyorsun arabada can taşıyoruz, benim oğlanana feda olsun bütün lastikler :)

Son düzenleme:
abı kişin yatsın napalım lastıkler ıyı para şaka bıyana 4 jantla kişlık lastıkler bulunmasi lazım catıda butce meselesı :D:D

Geri