Hâlâ Bursadayımmmmm... Bi gidemedim. Pazar gününe buluşma ayarlayalım bence herkes müsaitse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi genç başka kapıyaHâlâ Bursadayımmmmm... Bi gidemedim. Pazar gününe buluşma ayarlayalım bence herkes müsaitse...
slm Berker, geçen hafta aldım ben de...aynen lassa snoways-era 185/60/15.. 131tl, bosch indirimli 6 taksit...şimdilik yağmurlu havada birkaç rampa denemsi yaptım maşallah sorun yok kedi gibi tırmandırıyo arabayı, bakalım karda neler olacak...
abı bırak zıncırı kar lastıgı bılem yok bızdeHayırlı olsun Yılmaz, merak etme karda ıslak ta yol tutuşun 10 numara olacak, bu paraya bu kadar ekstra güvenlik bence değer :good: istersen uludaga dogru bir uzan,yengeme bakacak ta sucuk ekmek ısmarlarsın, ama kar biraz daha biriksin o zaman daha keyifli oluyor,herkes durmuş zincir le ugrasıyor sen tıkır tıkır gecip gidiyorsun yanlarından.Gecen Uludag buluşmasında arkadaşlar gördü, corsa ile jeeplere sol çektim
abı bırak zıncırı kar lastıgı bılem yok bızde
bızımkı yazlık anca yazın cıkar uludaga