bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde lastik almam lazım artk :) malum önümüz kış abilerim tavsiyelerinizi bekliorum..

dün akşam kar lastikli 2 şahin 1palio uludagda duman ettiler ortalıgı:D buzun üstünde ben zar zor ilerlerken onlar hiç bişey yok gibi otellerin oraya çıktılar yanlıyarak bu kadar farklı olucagını beklemiyodum kar lastiklerinin

Hayırlı olsun Yılmaz, merak etme karda ıslak ta yol tutuşun 10 numara olacak, bu paraya bu kadar ekstra güvenlik bence değer :good: istersen uludaga dogru bir uzan,yengeme bakacak ta sucuk ekmek ısmarlarsın, ama kar biraz daha biriksin o zaman daha keyifli oluyor,herkes durmuş zincir le ugrasıyor sen tıkır tıkır gecip gidiyorsun yanlarından.Gecen Uludag buluşmasında arkadaşlar gördü, corsa ile jeeplere sol çektim :)
slm bursa...

aynen henüz kar yağmadan bir test ettik gerçi... almışken tam olsun dedim 4 tane taktım...
bebişe sucuk ekmek yedirdik..:) hanım aşerdi napalım bir baktım uludağdayım..:) kısmetse karda da çıkıcaz, hanım arada çıkıp balkona bakıyo dağa doğru, ha istedi isteyecek, kulağım onda..:);) kısmetse buluşur birlikte çıkarız...

abı bırak zıncırı kar lastıgı bılem yok bızde :D:D
bızımkı yazlık anca yazın cıkar uludaga:D:D

:) ben geçen yıl zincirle çıktım...çıkarken herkes basıp giderken ben zincire ramen arkalarından baka kalyordum, çıkması başka beter, inişi daha beter zincirle, virajlarda başı bitarafa arkası bitarafa gidiyo arabanın, önde zincir iyi ama arkada olmadığından savura savura anca indim...kısmetse bu yıl 4xEra ile sorunsuz gider geliriz...

abilerim kardeşlerim kar lastiksiz hiç tavsiye etmiyorum zincirle falan uğraşılmaz bu görkemle bana geçen sene iyi bir tecrübe oldu..

Selam Bursa

abilerim kardeşlerim kar lastiksiz hiç tavsiye etmiyorum zincirle falan uğraşılmaz bu görkemle bana geçen sene iyi bir tecrübe oldu..

Ahmet , elleriniz yeterince üşümüş anlaşılan :)
şaka bir yana olaya sadece kar buz olarak bakmamak lazım,, sıcaklık 7 derecenin altına inince, bizim yaz lastikleri fren mesafesini %25 uzatıyor,yol tutuş bozuluyor, aman diyim, imkan varsa mutlaka kış lastiği diyorum,Sonuçta Kasım dan sonra hemen hemen her akşam sıcaklık bu değerlee düşüyor...

benım bomba oldu sabahkı yagmurda +10 ben spreyli ıspirto kokusu ıyı olanı bulcam aktardakı degısık bırsey ışe yaradı bende sorun yok silecekleri yarın orjınallerı takıcam valeoları muzlar ses yapıyor yenısıde eskısıde aynı :)

Geri