bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-Görkem
2-Coyote
3-Serhat
4-FiKo
5-Berker
6-nihat ayhan
7-kenan şenyurt

7 de mi kaldık :) bence daha fazlayız:)

evet daha fazlası var gibi geliyor banada ama arkadaşlar çekingen kaldılar buralarda

merhaba arkadaslar benımde eşim bursalı gemlık den yazın nerdeyse her haftasonu ordayız yada kısın ay da bır ordayız veya bursa dayız.
kumla ya gıdıyoruz bursada akrabaları var. sayet yazın bır aktıvıte yapmayı dusunursenız izin verirsenız bende aranıza katılmak ısterım
Bu arada bursada arac temızleme boya koruma işi yapıyor esımın teyze oglu ısım vermek ıstemedım yanlıs anlasılmasın gerekırse yardımcı olmak ıcın elımden gelenı yaparım
istanbuldan bır ıstegınız olursa herzaman beklıyorum

1-görkem
2-coyote
3-serhat
4-fiko
5-berker
6-nihat ayhan
7-kenan şenyurt
8-recep vızdıklar
9-ahmet altınçubuk

fuar tamam da sonrasında bi program varmı arkadaşlar:)

merhaba arkadaslar benımde eşim bursalı gemlık den yazın nerdeyse her haftasonu ordayız yada kısın ay da bır ordayız veya bursa dayız.
kumla ya gıdıyoruz bursada akrabaları var. sayet yazın bır aktıvıte yapmayı dusunursenız izin verirsenız bende aranıza katılmak ısterım
Bu arada bursada arac temızleme boya koruma işi yapıyor esımın teyze oglu ısım vermek ıstemedım yanlıs anlasılmasın gerekırse yardımcı olmak ıcın elımden gelenı yaparım
istanbuldan bır ıstegınız olursa herzaman beklıyorum

recep abi hoşgeldin tabiki mutlu oluruz aramıza katılmandan.. abi ben aslında bi pasta cila istiyorum ama hemen değil az daha havalar ısınsın..

Geri