bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar kusura bakmayın ben çok geç yattım yeni uyanmışım dünde işteydik görmedim yazılanları ama zaten geçen hafta hatırlıyorsanız vardiyanın uymama durumu vardı burakla ikimizin bir dahaki hafta içi yaparız demiştik hafta sonları genelde hepimizin işleri oluyor hafta içi çalıştığımız için herkes planlarını hafta sonuna erteliyor bunun için genelde de buluşmalar suya düşüyor hafta içi ortak bir gün kararlaştıralım akşam yemeğinden sonra yapalım bişeyler mesela bowling atalım birer oyun
HATTA BEN ŞİMDİDEN GÜNÜ YAZAYIM BURAYIM BURAYA HERKES İŞİNİ ONA GÖRE AYARLASIN EĞER GÜN İÇİN DEĞİŞİKLİK OLURSA YİNE ORTAK BİR KARAR ALIRIZ BEN ÇARŞAMBA AKŞAMI DİYORUM ARKADAŞLAR

1.Ahmet

Abiler,ben dün gece saat 2'ye kadar netteydim. Tolga abi,Burak abiyle konuşuyoduk. Sonra çıktım,sabah bir daha girdim baktım yine hiç mesaj yazan yok. Sonra ben evden çıktım ofise geldim,ne olduysa o arada olmuş. :( Ben liste başlattım,saat 14.30'da Kültürparkın karşısında ki shell'de buluşalım dedim. Gece Ahmet abi,Berker abiye falan mesaj atacaktım ben. Burak abi saat geç oldu dedi. Ben neredeyse herkese sordum,Berker abi,Burak abi ve Tolga abi dışında hiç kimse bana kesin bir cevap vermedi. Bende şimdi geldim ofise,baktım ortalık karışmış anlamadım hiç birşey... :confused:
ahmet ustune alınmana gerek yok kardeşim bana tolgayla burak sordu ahmet nerdedeır arayalımmı dıye dedım uyuyodur benım gıbı gece calısıyor saat gece 2 de geldım işten 3,30 yattım gec kalktım hatta telf bozuk kapalı arasıra acılıyor forumu takıp edıyorum bakıyım kımsede tık yok pazardır dogaldır dedık yanı ama haftaya ben söz veremem kımse kusura bakmasın kımsenın paşa gönlunu bekleyemem şimdı gıder gene kartıngımı yaparım babalar gıbı allaha sukur ben işcı olarak zaman ayırabılıyosam kısıtlı oldugu halde herkez elını vıjdanına koysun ayıp ya gecen sene buluştuk en son :mad:

eve alınacakları alıyım gıderız su telefonumu yapıyım 1 saat ıcınde senın eve gelırım kardesım

Geri