Hadi tolga bizde cıkıorz yanlamaya bu ne gruplaşmaya hayır dıoruz lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi valla süperdi biz mudanya yıldıztepeden sonra daha şimdi geldik eve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...İyi Akşamlar Bursa,
Süper bir karting di ,gelen herkesin ayağına sağlık, güzel eğlendik geç saat haberim oldugu için en geç ben geldim ama sonuçta biraraya geldik, zaten önemli olan da buydu.
Karting de iyi yanladık stress attık, her yanımız zangır zangır titredi bizim oglan da karting havası aldı, yaşı tutunca o da yarışırız bizimle artık
Birkaç kare foto çekindik, onları da buraya yüklersiniz artık , demekki neymiş, isteyince oluyormuş bir daha aniden şok buluşmalar yapıcaz
berker abı bızı kırmadı sagolsun aradık geldı aılesıyle teşsekkur edıyoruz kendısıne bızımle eşlık ettgı ıcınİyi Akşamlar Bursa,
Süper bir karting di ,gelen herkesin ayağına sağlık, güzel eğlendik geç saat haberim oldugu için en geç ben geldim ama sonuçta biraraya geldik, zaten önemli olan da buydu.
Karting de iyi yanladık stress attık, her yanımız zangır zangır titredi bizim oglan da karting havası aldı, yaşı tutunca o da yarışırız bizimle artık
Birkaç kare foto çekindik, onları da buraya yüklersiniz artık , demekki neymiş, isteyince oluyormuş bir daha aniden şok buluşmalar yapıcaz