bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi tolga bizde cıkıorz yanlamaya :D bu ne gruplaşmaya hayır dıoruz lütfen :D :D

bursa gençliği hareketli günler yaşıyor yaa :) ben sabah 5 te yattım ztn.. bgn baş ağrısından başka bişe yapamadım :)

İyi Akşamlar Bursa,

Süper bir karting di ,gelen herkesin ayağına sağlık, güzel eğlendik :) geç saat haberim oldugu için en geç ben geldim ama sonuçta biraraya geldik, zaten önemli olan da buydu.
Karting de iyi yanladık stress attık, her yanımız zangır zangır titredi :) bizim oglan da karting havası aldı, yaşı tutunca o da yarışırız bizimle artık :)

Birkaç kare foto çekindik, onları da buraya yüklersiniz artık , demekki neymiş, isteyince oluyormuş :) bir daha aniden şok buluşmalar yapıcaz :)

İyi Akşamlar Bursa,

Süper bir karting di ,gelen herkesin ayağına sağlık, güzel eğlendik :) geç saat haberim oldugu için en geç ben geldim ama sonuçta biraraya geldik, zaten önemli olan da buydu.
Karting de iyi yanladık stress attık, her yanımız zangır zangır titredi :) bizim oglan da karting havası aldı, yaşı tutunca o da yarışırız bizimle artık :)

Birkaç kare foto çekindik, onları da buraya yüklersiniz artık , demekki neymiş, isteyince oluyormuş :) bir daha aniden şok buluşmalar yapıcaz :)
abi valla süperdi biz mudanya yıldıztepeden sonra daha şimdi geldik eve:D yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...:D:D:D

İyi Akşamlar Bursa,

berker abı bızı kırmadı sagolsun aradık geldı aılesıyle teşsekkur edıyoruz kendısıne bızımle eşlık ettgı ıcın :)
evet abı ısteyınce oluyor katılıyorum;)

Geri