bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam arkadaşlar. Ben yeni katıldın Bursadan. 92 2.0i doch motor özel yapım bi vectram var. Bursada tamir veya bakım için gittiğiniz yerler nereleri? triger ve bobini değiştirmek istiyorum bide şu enjektör temizleme belki. teşekkürler

tolga sersını mayın gıbıyım sunizıt azdı dızım agrıyor bıde kalcam bankete carptım kartıng de oara sıcagı sacıgına bırsey anladım sımdı canak ve dızım kötek var :)

selam arkadaşlar. Ben yeni katıldın Bursadan. 92 2.0i doch motor özel yapım bi vectram var. Bursada tamir veya bakım için gittiğiniz yerler nereleri? triger ve bobini değiştirmek istiyorum bide şu enjektör temizleme belki. teşekkürler
hoş geldınız asop memet otosansıtte kucuk sanayıde poyraz oto tavsıye ederım yalova yolunda ahmet arkadasımız bılıyor dukkanın ısmını unuttum ahmet yazar;)

teşekkür ederim hoşbuldum.
evim güzelyalıda küçük sanayi daha iyi olacak. poyraz oto hangi blokta biliyormusun?

tolga sersını mayın gıbıyım sunizıt azdı dızım agrıyor bıde kalcam bankete carptım kartıng de oara sıcagı sacıgına bırsey anladım sımdı canak ve dızım kötek var :)
abi hadi kalçanla dizini anladım sen bariyerlere girdin ama sinüzit niye azdı? Hep ahmet abinin yüzünden bütün yol buz gibi havada camı kapatmadı:D:D Gerçi sen yıldıztepede hep arabanın içindeydin :)

Geri