bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğrafları yüklemek çok zaman alacak,hepsini düzenleyemedim. Upload'a başlayacağım az sonra..

Fotoğraflar Yükleniyor.. :) Hepsini düzenleyemedim,bir kaç tanesini düzenleyebildim. :(

yorgun ve uykusuz bır gunun ardından guzel bır buluşmaydı gelen herkese emegı gecen buluşmaya gelemıyen arkadaşlarada teşekkur ediyorum bıdahıkı buluşmada herkesı görmek ısterız ınsallah :)
yengelerımızden özur dıliyorum pazar gunune sıkıştırabıldık bızı hoş görduklerı ıcın onlarada teşekkur edıyorum ayrıca bızım kahrımızı cektıklerı ıcın :D

yorgun ve uykusuz bır gunun ardından guzel bır buluşmaydı gelen herkese emegı gecen buluşmaya gelemıyen arkadaşlarada teşekkur ediyorum bıdahıkı buluşmada herkesı görmek ısterız ınsallah :)
yengelerımızden özur dıliyorum pazar gunune sıkıştırabıldık bızı hoş görduklerı ıcın onlarada teşekkur edıyorum ayrıca bızım kahrımızı cektıklerı ıcın :D

aynen herkese teşekkürler, güzel bir gün geçirdik...ben daha sonra aktiviteye devam ettim başka arkadaşlarla, eve yeni geldim...yengenle ilgili dip notu diyer sayfaya yazdım...:);) işlem tamamdır, bundan sonra buluşmalara tam katılımda özgürüm...:D;)

yengelerıde alın gelın daha ıyı olur bence aile proflı cızıyoz ne guzel :D

yengelerıde alın gelın daha ıyı olur bence aile proflı cızıyoz ne guzel :D

evet aslında bu açıdan da bakmak lazım, hem site için hem de grubumuz adına daha ciddi ve seviyeli bir ortamımız olduğunu vurgulamış oluyoruz.:good:
eh budurumda biran önce bekarları evlendirelim, bakın yaz da geliyor yaz başı nişan ramazan sonrası da düğün oldu da bitti maşallah diyelim..:):D evlenecekler şimdiden bana adını yazdırsın bu yaz baya dolu olucam gibi şimdiden taa eylül ayına yazdıranlar var, haberiniz ola..;)

Geri