bursa nıkah şekercisi benım abım tanıdık dugun davetıyeleri ve nıkah şekerlerı ayar cekerız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bursa nıkah şekercisi benım abım tanıdık dugun davetıyeleri ve nıkah şekerlerı ayar cekerız
görustururum senı abı karşılıklı calısıyoruz musaıt zamanlarında dukkana gıdıyor vardıyeye göre bebek şekerı nıkah sekerı ve dugun kartvızıt yapıyorlar hatta yarın fabrıkadayken görusturturum senı problem yokpiyanist lazım olanada ben yardımcı olurum, düğün salonu tutacak olanlar da benden habersiz tutmasın az çok çevremiz var, aracı olmaya çalışırım...
abin bebek şekeri de yapıyorlarmı, bana lazım olacak lousa mevlüdünde..
görustururum senı abı karşılıklı calısıyoruz musaıt zamanlarında dukkana gıdıyor vardıyeye göre bebek şekerı nıkah sekerı ve dugun kartvızıt yapıyorlar hatta yarın fabrıkadayken görusturturum senı problem yok
aynen abı yarasa gıbıyım zaten sabah 6,30 kalkıcaz ıyı geceler abı sanaok müsait zamanda görüşürüz...
haykam bana müsade sabah 06:15 de kalkıcam geç kalmayayım yoksa bütün gün hayalet gibi geziyorum fabrikada, zaten p.tesi sendromu var birde uykusuzluk olmasın.. herkese iyi geceler...
askerlik falan dinlemicem takcam gitsin ya gelince kaldığı yerden dinlemeye devam ederizpatlamaz be ya bende guvenlık fılmı var
bende bozdum nıyetı emre peder sövucek dıye gerı adım atıyom kanıma grıyolar
askerlik falan dinlemicem takcam gitsin ya gelince kaldığı yerden dinlemeye devam ederiz
insallah emre cok sey kacirdinGünaydın Bursa.. Anca gelebildim Bursa'ya buluşmaya katılamadığım için üzgünüm. Umarım iyi eğlenmişsinizdir. Bi daha ki sefere inşallah aranızda olucam