bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar bursa, servisten indim saat 18:00 feci yağmur bastırdı, sabah günlük güneşik hava vardı e tabi hazırlıksızdık, pazar da kartingde yedik rüzgarı duş alıp çıkmıştım evden tam derman oldu...bugün dr.a çıktım kolla kendini dedi antibiyotik verdi, mecburen yağmuru yememek için servis durağından eve taxi çevirdim, 2,25 yazdı...;) aman dikkat yaz yağmuru deyip geçmeyin kollayın kendinizi...
yılmaz abi bi taksici olarak o adam sana küfüt etmiştir 5 lira vermediysen benden söylemesi :D

yılmaz abi bi taksici olarak o adam sana küfüt etmiştir 5 lira vermediysen benden söylemesi :D

:) 2,25 tuttu, cebimde aslında tam para vardı ama ben naptım 2,5 verdim:kop: abicim adam bir dokundu pat 1,7 yazdı zaten daha vitese takmadan, bindiğim yerden evin kapısına kadar 1.vitesten 2ye atamadı, bizim mezarlık rampası adamı mahvediyor, aslında dediğin doğru adam 1.vitesle 500m yol yaptı 5km lik mazot yaktı:o eh neyse bidahakine telafi ederiz beyaw...

Birden beni gördün ya aga ondandır o şok etkisi yarattı dipçik gibi oldun bi anda :D

Geri