dedim kim bu sabahın köründe açmış camları cıstak cıstak geziyoBirden beni gördün ya aga ondandır o şok etkisi yarattı dipçik gibi oldun bi anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedim kim bu sabahın köründe açmış camları cıstak cıstak geziyoBirden beni gördün ya aga ondandır o şok etkisi yarattı dipçik gibi oldun bi anda
bugün uğrucam diyodun bekledim bekledim gelmedin araba son 1 ayda 2 defa pasta-cila gördü garibim yattığı günlerin acısını çıkartıyo bide arka balatalara para sıkışmış yenileriyle değiştirdim dipçik gibi olduSatılık ya aga tadını çıkarayım son günleridir belki garibimin
oooo olm ondan sonra bidaha cila yedi işteAga 4 te cıktım bugun kampüsten dedim durmaz herhalde bu kadar eve geçtim direk gözümü aldı zaten parlıyor canavar
yarın öğlene kadar kampüsteyim sen uğrucan mı kampüseGörmek lazım yeniden gelirsin zaten bu taraflara rahat durmazsın sen
zaten 40 yılda bi kampüse gidiyoz bi türlü tutturamıyoz bi dahaki gidişimizi 10 gün önceden birlikte planlayalım o zamanYok bugun gittim yeter o bana uzun bi süre