İyi geceler Bursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesajın içeriği neydi?tolga senın eski arabanın sahıbıne msj attım oralı bıle olmadı
bu arabayı zaten 20-21 den yukarı satamaz ayrıca benim de dikkatimi çekti araba çok yorgun duruyo hem ben onu 22.800 km de sattım şimdi nasıl 22.000 km de onu anlayamadımhayırlı satışlar arabanın eskı sahıbı benım arkadaştı 18 bındeyken sattık jantları satarsan takas dusunursen bursadayım yazdım ama araba yı rengını soldurmuslar sankı bızdeyken daha canlıydı araba dırı durmuyor sankı 25 bın ıstıyor tolga valla arabayı ucuz vermısınız bence
ya km dusurlmuş ya da kullanılmadan mı tekrar satıldı orası mechul 22bın yazmış km ben mı yanlış göruyorumbu arabayı zaten 20-21 den yukarı satamaz ayrıca benim de dikkatimi çekti araba çok yorgun duruyo hem ben onu 22.800 km de sattım şimdi nasıl 22.000 km de onu anlayamadım
ya km dusurlmuş ya da kullanılmadan mı tekrar satıldı orası mechul 22bın yazmış km ben mı yanlış göruyorum
Abi o araba körfeze nasıl gitti o zaman?